Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Clubhotel Nezábudka *** (Slovensko - Východní Slovensko - Tatranská Štrba)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 151x
Recenze se líbila: 372 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Sruby,hotel v pozadí Sruby,hotel v pozadí
  • Hotel Hotel

Jeli jsme na pár dní odpočinout si,tohle jsme taky dostali.Klid a pohoda,milý a příjemný personál. Šťouralové vždycky najdou něco,stačí projet jakoukoliv diskusi na netu a je jasné že jsme národem odborníků na všechno. Koupí něco ve slevovém portále nebo last minute

a čekají že jim bude majitel hotelu utírat zadek.Hodně cestujeme a můžu na rozdíl od jiných potvrdit,že za svoje peníze jsem dostal odpovídající služby.

Ubytování  průměrně (3/5)

Spali jsme ve srubech za hotelem. Sruby jsou pro 4 osoby,nikterak velké,ale bohatě stačí,televize má USB vstup a přes 200 programů na Skylinku,kdo to neumí pustit,musí umět hanlivé recenze.Sprchový kout z těch levnějších ale funkční a naprosto čistý,WC dtto.

V postelích dost polštářů,sruby mají nezávislé topení moderním plyn. kotlem,na zdi je termostat,kdo umí otočit kolečkem má teplo dle libosti,ke každému srubu je park.místo.

Ještě detail - na pokoji dole je celkem 5 silných LED žárovek,velmi pohodlné čtení.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Někdo před námi napsal,že celkem ujde.Dal jsem si práci a počítal:8 druhů zeleniny a salátů,vč másla,3 x sýry různého kalibru,3x salámy různé,5x džemy,vaječina míchaná.volská oka,vaječné topinky,párky pečené,párky vařené,výborná rybí očka se zeleninou,tři druhy chleba,rohlíky,sladké pečivo,káva neoslnila, ale ani neurazila,mléko,čaj a džus, k večeři dtto plus něco teplého,u snídaně obědové menu - nutno zamluvit jeden ze čtyř druhů,nebo studený balíček pro cestovatele- tady mám jediný mínus,dva krajíce se salámem a jabko,znalci si doplní balíček u snídaně aby netrpěli hladem

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Výborné espreso Segafredo na baru,příjemné prostředí v restauraci.Procedury v ceně odpovídají ,čili nic moc nečekejte,placené masáže už jsou znatelně jiný level,bazén není velký ale stačí,voda 28,vzduch 32. Vířivka moc nevíří,ale je v ní minerální voda a fakt hřeje,cca 42 stupňů,parní sauna a dvě suché.Do vířivky se chodí bez plavek,ale starší paní šla v plavkách a nikdo ji nevyhnal,celkově dobrý dojem.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

Nelyžuji,ale byl jsem na Kriváni,takže jsem si užil dosyta.Sníh naštěstí nebyl.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Žádný velký provoz,hory vidět jsou,město a dálnice nikoli,do Štrby je to kousek

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nemám výtek,snad jen mě udivilo,že jsem si nemohl vzít do srubu svého psa,ačkoli na hotel to šlo bez problémů.Kdo si chce užít flákání,má jedinou povinnost - dostavit se včas k jídlu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání