Napsat recenzi

NIKDY VÍCE !!!

Recenze hotelu Clubhotel Nezábudka *** (Slovensko - Východní Slovensko - Tatranská Štrba)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 187x
Recenze se líbila: 367 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud chcete vyhodit peníze do kanálu jménem Nezábudka..tak si tam zajeďte. Já jsem se nachala nachytat a příště si dám sakra pozor na to co kupuju. Už v březnu jsem si chtěla objednat na květen pobyt a bylo mi napsáno, že mi mohou nabídnout pobyt až o prázdninách. Ano, jistě, moc dobře vědí, že v květnu by nedostali nesmyslný příplatek za léto. Jsou to podvodníci.

Ubytování  průměrně (3/5)

Moderní pokoj, jak je psáno ve voucheru spočívá v otřískaném obložení, bez ledničky, krepovém povlečení a hnusném žmolkovaném tenkém prostěradle,které byste už doma dávno vyhodili.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Na snídani rozpraskané párky, připálená volská oka, příšerná káva. O doplňování např.zeleniny si musíte říci! Zelenina a saláty bylo to jediné co tam bylo vynikající. Jelikož 99% lidí jde na túru, bere si balíček, který spočívá v tence namazaném chlebu, suchém salámu a nahnilém jablku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

All inclusive je chytře vymyšleno. Je pouze do 21 hod. Jedete z túry, akorát stíháte večeři, takže do těch devíti si stačíte dát tak akorát jedno pivo ( dávají pouze malá piva !!) a panáka. Sekt není sekt, ale Moscato, které stojí necelé 2 eura. Wellnes..tak tomu se tak vůbec nedá říkat. Bylinková sauna spočívá ve smradu po spálenině, parní sauna byla špatně nastavena, nedalo se v ní vůbec dýchat. Nikdo se tam o to nestaral. Pokud znáte kvatitní wellnes, pak víte jak to má vypadat. Vířivka bez bublin.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Rozhodně už nikdy do Tatranské Štrby nezavítám, jsou i hezčí místa. Raději si připlatím a ubytuji se v jiné části Tater.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Jsem znechucená a cítím se podvedená, protože to, co píší není pravda. Při odjezdu jsem řekla té unylé a bezduché recepční, že to bylo příšerné a nikdy už tam nepřijedu. Nejsmutnější je, že jim je to úplně jedno, prachy mají a dobře ví, že se najde spousta dalších, kteří se nechají nachytat stejně jako já.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání