Napsat recenzi

Nezábudka od slova nezabudnúť

Recenze hotelu Clubhotel Nezábudka *** (Slovensko - Východní Slovensko - Tatranská Štrba)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 179x
Recenze se líbila: 337 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nezabudneme ...

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj provoněný nějakým pomerančovým sprejem, větráme, větráme, když to jakž takž vyprchalo, tak je cítit jemný puch ... Zajímavé okna. Bez záclon, žaluzií, jenom šedý závěs, který když zatáhnete, tak je v pokoji tma, musíte rozsvítit. Ptáte se, proč tedy zatahujeme závěs? No proto, protože pokoj je jako výkladní skříň, je v přízemí, venku chodí lidé (vzdálenost od oken 10m)...

V koupelně zajímavý sprchový kout. Zatahovací, dvoudílný. Jeden díl pevný, druhý pohyblivý, malý háček, ke zdi chybí asi 20 cm, takže voda valí ven. Mají špatnou vodu, všechno lesklé nerezové je již matné (vodní kámen je prevít). Baterie u umývadla málo pohyblivá ...

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Až na místě zjistíte že pobyt 3 dny/2 noci vlastně znamená 44 hodin. Nástup ve 14.00, začínáte sladkým překvapením v 15.00 (na oběd je již pozdě). Večeře - tzv. švédský stůl, kdo není náročný, tak ujde. Snídaně celkem taky. Kdo uvažuje o plné penzi, tak raději neuvažujte, oběd nestojí za nic. Kdo oběd zkusí, tak zjistí, že lívance z oběda jsou i překvapením v 15.00 a jediná možná polévka z oběda je i večer. A aby to byla zelňačka s levným kabanosem, troškou masa a se žampióny? Tak to kuchař dělá ostudu slovenské kuchyni.

Jednoznačně dobře udělá ten, kdo zvolí polopenzi, pokud se tam tedy někdy ubytuje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Rádio na pokoji nefunkční, v TV hrají dva programy, resp. šustí. Procedury - výsměch poctivým rehabilitačním pracovníkům. Položit na záda ručník, dva, tři teplé gel polštářky ...

Personál milý, nezapomene po vás zkontrolovat pokoj ještě než definitivně zmizíte...

Parkování je věcí náhody.

Vybírat sezonní poplatek až do 30. září to je zlodějina. Když vidím cenu za pobyt před slevou, tak si říkám, že to je zlý sen. I po slevě je to šíleně drahé, když vám započítají dalších 34 euro za sezónu, parkink a ještě cosi, tak protočíte panenky.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

nebyl ještě sníh

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

v okolí hotelu nic zajímavého, blízko na zubačku a jste na Štrbském Plese a tam již nádhera

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Ani ve snu by mně nenapadlo, že někdo může nabízet to, co Nezábudka nabízí ...

Je to ostuda ...

Určitě si najděte jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání