Napsat recenzi

uz nikdy vic

Recenze hotelu Clubhotel Nezábudka *** (Slovensko - Východní Slovensko - Tatranská Štrba)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 173x
Recenze se líbila: 397 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

dostala jsem pobyt v nezabudce na vanoce,ale ikdyz jsem chtěla zarezervovat pobyt uz v unoru na leto,bylo mi receno ze je volno az v cervenci.Nezbylo nic jiného nez vzit tento termin,ale pozor za poplatky za sezonu a parkovne v cene 50 eur na tri dny.PARKOVANI VE STYLU kdo dřív prijde ten ma místo,jidlo uplna tragedie,studene ,varene ze zbytku z předchozího dne,kava nejaka smrduta tepla voda ,za turka si musite zaplatit.

Ubytování  průměrně (3/5)

na pokoji jedno kreslo na balkone jedno v pokoji.Nechapu kam si sedne ten druhy.Vlastne nikam protože lahev sektu kterou mate dostat si můžete vypit jen venku.Ale opet pokud si mate kde sednout.Musely jsme se s manželem sridat ja sla na wc on hlidal stul,a opacne.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

strava,to byl sok.Snad ta vecere at nejsem tolik kriticka byla jedla.Ovsem snidane každý den stejna ,a obed to jste ještě nevidely.Melo byt cevabcici s bramborem,ale to co bylo na taliri byl pomlety parek trochu dochuceny paprikou a majoránkou.osmazeny jako nejaky sulanek. .Opet studene ,polevka zbytkova. Ze zofalstvi jsme si vzaly místo obedu cestovni balicek.,a verte neverte dostanete skoro suchy chleba se salamem a jabko.To je prosim místo obeda

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

vybaneni koupelna tekute mydlo toaletak

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

celkem dobre spoje na strbske pleso,smokovec a pod.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

trochu zastrcene,ale jde to

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

uz vim proc se to jmenuje nezabuka .To proto protože na to nikdy nezabudnem.Uz nikdy vic

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání