Napsat recenzi

Čekala jsem něco jiného

Recenze hotelu Solymar Reef Marsa Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 390x
Recenze se líbila: 568 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Po příjezdu do hotelu jsem si říkala, že to bude suprová dovolená, ale hned u recepce se to zbortilo. Jelikož jsme přiletěli kolem 6 ráno a v hotelu jsme byli v 7 ráno, tak nám all inclusive začal až obědem, takže na žádné pití nebo snídani jsme neměli nárok. Sice se to dalo čekat, ale mohli nám v tom horku nabídnout aspoň blbou vodu.

Nerozumím tomu, jak tento hotel může být na 15. místě z 63. nejlepších hotelů v Marsa Alam.

Ještě by bylo podotknout a upozornit na chátrající bazény. Dávejte si pozor, bazény čistí chlorem, špinavýma košťatama a ještě padají kachličky do vody, takže se můžete při chůzi v bazénu i zranit. Filtry v bazény nefungují, takže všude vlasy! Hnus! Celkem komedie koukat na to, jak bazén za provozu opravují stylem - něco tam napatlám a přilepim tam, kam se kachlička bude vejít. A druhý den stejně ta kachlička, co předešlý den lepil, stejně spadne. Bazény by potřebovali pořádně vyčistit.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování katastrofa! Pokoje by zasloužili rekonstrukci a hlavně pořádně uklidit, vyměnit špinavé lednice, vytřít pod postelí, vyměnit hnusné závěsy a naaranžovat je tak, aby na oknách nevlály cípy závěsů, utřít prah, hlavně na televizi - prachovku asi nikdy neviděla, byla upatlaná, černý fleky, hnus a hlavně vytřít pod postelí - humus. Co se týče klimatizace a její umístění, tak řeknu jen tohle - člověk, co to dělal by zasloužil pár facek!! Asi měla být schovaná, ale tomu dotyčnému se to asi nechtělo krýt celé, takže mezi dřevem bylo dost místa, takže byly vidět dráty od klimatizace. Klimatizace buď šla, nebo se vypínala a nebo nešla vůbec. Po upozornění na recepci nám nikdo nepřišel klimatizaci opravit. Další perlička byla při sprchování - kohoutek nám zůstal v ruce, takže ani pořádně nešla regulovat voda - při upozornění na recepci rovněž nebylo opraveno. Také jsme měli na pokoji mravence, a to jsme byli v prvním patře! I když mravence hubily jedem, stejně je jsme je tam měli a myslim, že je měli všichni. Co se týká hotelu - resortu, tak je celkem dost schátralý, neopečovávaný, jde vidět, že se o něj moc nestarají - opadaná omítka, oprejskaný schody, chybějící kryty ke světlům...

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Co se týče stravování tak to celkem ušlo, ale po pár dnech Vám přestane chutnat. Snídaně se neustále opakovali, že mě ani nepřišlo, že něco jim, a to jsem se snažila každý den ochutnat něco nového. Co se týče obědů a večeří, tak bylo vždy na výběr, pokud teda nejste Češi, kteří se řídí heslem - hamty hamty ať mám víc jak tamty - a pak to ani nesní. Každý den byla různě ochucená rýže, nějaký brambor, vynikající těstoviny, který si namícháte tak, jak máte rádi a oni Vám je připraví - tady musím podotknout, že páni kuchaři ví, jak připravit super těstoviny, každý den se grilovalo různé maso. Prostě člověk si vždycky vybral. Jediným zklamáním bylo, že Italové měli svátek (čtvrtek 14.8.2014) tak byly nazdobené stoly, vyřezávané ovoce, více druhů jídla, zákusků, salátů, masa, těstovin a a byli hodně upředňostňovány ke stolům či podávání jídla na talíř - viz u masa, že Češi a další lidi museli čekat na grilované maso 10 - 20 minut.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Velice si chválím českou animátorku Miriam, která vždy poradila a dělala spíš delegáta než animátorku pro Čechy. Je velmi přátelská a milá holčina. Delegát, který nám byl přidělen se spíše zajímal o výlety, než o to, co nám hotel nabízí a ještě nám řekl chybné informace, kdy se podává jídlo. Takže pokud budete mít problém a chtěli byste poradit, rozhodně si najděte Miriam a Vaše otázky Vám ráda zodpoví, když odpovědi bude znát.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž s pozvolným vstupem, nutné boty do vody. Na to, že se koupete v lagunkách, to docela jde, ale ten, kdo rád plave, to fakt nestačí. Za celých 10 dnů, co jsme s přáteli hotel navštívili byla snad jen 2x bílá vlajka a to jen ráno, několikrát žlutá, ale jen chvilku, a pak jen černá vlajka. Všehovšudy jsme byli šnorchlovat a zaplavat si 3x. Šnorchlování ale stálo za to, krásný život a nádherný korál. Ale pokud opravdu chcete si zaplavat, doporučuji výlet do Abu Dabbab na želvičky (karety), neskutečný zážitek a hlavně, nádherná pláž s pozvolným vstupem!

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

No je všude poušť. Ale můžete navštívit sousední hotel - Resta Grand Resort, tam mají super bazény a nebo 10 minut pěšky do vedlejšího hotelu - Iberotel a další - kde je pro děti i pro dospělé super akvapark s tobogány. Za 10 Euro máte v ceně i občerstvení :)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem k tomuto hotelu je asi takový! Už v životě do něj nepojedu! Velké zklamání. Svým známým ho nedoporučím, raději doporučím to, kde jsem už byla. Myslim si, že tento hotel je vhodný pro ty, co neumí plavat a jen se tak čvachtaj, pro potapěče myslim, že by našli i něco lepšího a záživnějšího :)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jara.O: Jedeme do tohoto hotelu v zaří. - 19. 8. 2014 12:04

Abych se priznal opravdu nevim co si mam o nem myslet. Tato recenze mne velice zaskočila, jelikož ostatní byly vesmes pozitivni az na ten problém s koupanim v mori. To uvadi bohužel většina. reagovat

Quentinka: :) - 20. 8. 2014 11:14

Pokud jste už v Egyptě byl, tak určitě budete srovnávat, tak jako my. Myslím, že jsou zde kvalitnějšího hotely v Egyptě na 4 hvězdu. Resta Reef resort určitě do kategorie 4 hvězdy opravdu nepatří, je to slabá 3 hvězda. Ale co člověk, to názor :) reagovat

Jara.O: Česká animatorka Miriam - 24. 9. 2014 10:05

Měla po dobu našeho pobytu nějaký informační problém, čímž její ev. pomoc s řešením nějakého problému klesla na minimum. Dokonce vás, i když slušně, odbyla, odkázala.. Jinak jsme se v moři z mola prakticky nevykoupali. Černá vlajka po celou dobu pobytu s jednou výjimkou. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání