Napsat recenzi

Naprostá spokojenost

Recenze hotelu Solymar Reef Marsa Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 1 384x
Recenze se líbila: 589 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Právě jsme se vrátili z tohoto hotelu a jediné co se mu dá vytknout je trochu horší standart pokojů zapřičiněný stářím samotného hotelu - např. jdou trochu hůře zavírat dveře,místy opadaná omítka a takové drobnosti. Naproti tomu to vše vyvažuje velice ochotný usměvavý personál snažící se pro udržení čistoty udělat maximum.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoje čisté,klima,lednice,televize plně funkční,ale zub času nejde zastavit. Ale třeba koupelna byla perfektní - zřejmě po rekonstrukci. Navíc jsme se tam chodili stejně jenom vyspat, takže úplně v pohodě se to dá přežít.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

V tomto ohledu se nedá vytknout snad vůbec nic. Každý den na výběr z ryb, kuřecího,hovězího masa,vegetarianské stravy, zelininy i ovoce. Prostě vše a vše velice chutné. A navíc každodení úsměv mistra šéfkuchaře a jeho příjemné povídání s každým hostem bylo prostě úžasné...U nás se toto nevidí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál vždy ochotný a usměvavý. WI FI funguje tak jak je udáváno. Škoda,že nejsou trochu větší bazény. Zvláště při velkém větru ,kdy není v moři zrovna dobré koupání by to jistě většina hostů ocenila. Ikdyž je možnost jít do vedlejšího resortu Resta Grand, kde jsou bazený jak se patří.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Super. Hotové akvarium. Pokud není černá vlajka,tak koupání z mola je fakt zažítek a ikdyž to z mola není možné,tak pláž poskytuje dostatek lagun na šnorchlování.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Ťěžko toto hodnotit...Egypt - tedy okolo hotelu poušť. Ale je možno volně chodit do veldejšího resortu,který je moc krásný.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Super. |Doporučuji. Není to hotel pro klientelu pětihvězdičkových hotelů, ale pro obyčejnější nenáročné lidi,kterým je přednější usměvavý,ochotný a přátelský personál, před zlatem vykládanou koupelnou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ludmila: Moře - 4. 12. 2013 14:34

Dobrý den, prosím, je možné do moře i bez mola? Chceme jet s malým dítětem. Je to vhodné pro dvouleté dítě? děkuji reagovat

Jirka: Moře - 4. 12. 2013 17:38

Dobrý den, je možné,že může trochu záležet na roční době ve které tam jedete,ale v říjnu,kdy jsme tam byli my bylo koupání pro dvouleté dítě úplně bez problémů. Je tam množství malých laguna a ráno,či brzy odpoledne tam bylo max. do pasu vody. Odpoledne potom začala přibývat a k večeru někdy byla až po krk. reagovat

Ludmila: Re: Moře - 4. 12. 2013 18:03

My tam právě chceme jet teď v pátek. My byli loni v tuto dobu v Marsa Alam v hotelu Pensee Azur a strašně tam fučelo. nebylo tam molo, takže do vody se mohlo pořád, ale pocitově tam byla fakt zima. A jídlo se dalo? My nejsme moc nároční, hlavně pro to dítě. Děkuji. Prosím, nemáte foto pláže? Pokud ano, pošlete mi, prosím? Lidkam@seznam.cz reagovat

Jirka: Re: Re: Moře - 4. 12. 2013 22:31

Bohužel foto nemám...Přítelkyni se podařilo nějakým způsobem zničit disk:) My tam byli 10 dní z čehož více jak polovinu foukalo natolik,že přes molo do vody nepouštěli,ale pláž byla volně přístupná. Korálový útes tam tvoří přirozený vlnolam, takže s tím problém není. A co se jídla týče...Pokud nejste nijak nároční,tak je to super...Nebo tedy aspoň bylo. Každý si vybere. Ke snídani od všelijakých lupínků, přes omelety a vejce na všechny způsoby, až po zeleninu atd. Obědy a věčeře vždy výběr z hovězího,kuřecího a ryb na všemožný způsob z rozličnýma přílohama, hromadu zelininy , zákusky atd...Já hlady netrpěl:) Právě naopak:) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání