Napsat recenzi

Pravdivá a objektivní recenze

Recenze hotelu Solymar Reef Marsa Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 1 098x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Již jsme něco vyděli , takže v Egyptě potřetí , vždy v této oblasti . Četly jsme před tím jaký hotel zvolit něž vyrazíme . A recenze - nevím kdo je někdy píše ?? Do tohoto hotelu již ne , nejsme žádní fouňové , ale tady se toho sešlo trochu více . V roce 2015 Oriental Bay a to nešlosrovnat,prostě nešlo . Strava, zábava,ubytování .Přitom počet mocných hvězd je stejný!Pokud někdo doma froupá suchý chléb , tak to tady je pro něj ráj a proto asi ty recenze typu 10. Nechápu ....

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Původní pokoj Promo - katastrofa . Nefunkční klima,sprcha teče všude , jen tam kde ale nemá.Vezmu za kliku , zůstane v ruce .Vrchol všeho mračna mravenců a to všude.Výměna pokoje - ještě horší!!

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava - nikdo asi neumře hlady , více škoda slov !!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení je staré , jinak personál se snaží , to ano.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž a moře pěkné , klidné místo.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí hotelu nic není , jen hotely . Kousek silnice.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hotel ve srovnání s tím co jsme byly již dříve v této oblasti tak slabota . Vůbec nechápu jeho některá hodnocení a počet hvězd !!! Musím vyzdvihnout delagáta panaKamala Elbalshy který nám a nejen nám pomohl řešit nedostatky - schopný člověk,měl by tam dělat ředitele . Asi by to vypadalo trochu jinak ....Moc děkujeme

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 39 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dagmar Ohnoutková: Souhlas - 13. 8. 2016 19:59

Naprosto souhlasím s touto recenzí. Musím vyzdvihnout práci delegáta pana Kamala Elbalshy. Opravdu je to člověk na svém místě. Moc mu touto cestou děkuji. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání