Napsat recenzi

Super dovolená !!!

Recenze hotelu Solymar Reef Marsa Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 149x
Recenze se líbila: 556 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 4
  • pohle z pokoje :) pohle z pokoje :)
  • pohled z mola :) pohled z mola :)
  • pokoj :) pokoj :)
  • tady není co dodat  :) tady není co dodat :)
  • vstupní hala :) vstupní hala :)
  • mořská želva byla vidět :) mořská želva byla vidět :)
  • pohled z ponorky :) pohled z ponorky :)
  • čtyřkolky na poušti :) čtyřkolky na poušti :)
  • západ slunce na Sahaře :) západ slunce na Sahaře :)
  • pohled z jídelny :) pohled z jídelny :)

Super dovolená, výborní animátoři a česká Miriam, prostředí čisté, hned bych se vrátila zpět :)

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Čistota, pohled na moře a celý resort, nábytek trochu starší,ale to navadí. Tresor na pokoji. V lednici každý den 2 balené lahve vody, v televizi naše Óčko. Je dobré si připlatit výhled na moře, máte vše po ruce, jinak je trochu dál ubytování cca 300 m. : )

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

U nás spokojenost. Pokud si hned první den nevezmete na talíř vše, tak je vždy z čeho vybírat. Každý večer grilování a spoustu jídla i italské, rýže sice každý den, ale na jiný způsob, hranolky, brambory, no prostě vše, na co si vzpomenete, včetně sladkého, ovoce, zákusků. Dopolední i odpolední svačiny, bar do 24.00 a pak už si nic nekoupíte. Ovšem to stačilo. Potom přišla únava. Je dobré hned první den dát číšníkovi 1 dolar a už se Vás bude držet a bude kmitat. :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Fit centrum, personál skvělý, vstřícný, bez problémů. Občas je dobré dát 1 dolar a máte se jako v bavlnce. Wi-fi funguje jen ve vstupní hale, bohužel, jsem se připojila jen snad 2x. :)

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nutné boty do vody, moře průzračné, krásné šnorchlování. Z 10 dnů, 7 bílá vlajka, takže super. Byli jsme v době Ramadánu, takže u bazénu ženy musí mít vrchní díl na sobě, ale na pláži ne. Trochu fouká vítr. Polstrované lehátka všude a je jich dost. Moře-šnorchl, bazén-koupání, plavání :)

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Tak na to se nesmí koukat, je to všude stejné, prostě nepořádek. Asi 5 min. chůze od hotelu je jejich malý market se 4 krámky, ale majitel úžasný člověk, vždy uvařil čaj a smlouvání s ním nemělo chybu. :)

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Jediné co mohu dodat, hned bych se tam vrátila, ani se nám nechtělo domů. Pozor, v době Ramadánu zapadá slunce v 18.40 a potom tma, jako v noci:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 39 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva Jindráková: Resta Reef - 4. 1. 2015 23:00

Před dvěma dny jsme se vrátili úplně nadšení. Krásné prostředí, výborné jídlo, personál hotelu skvělý, Silvestr ve velkém stylu s bohatým programem. Prostě jen samé nej nej, mohu všem doporučit. reagovat

Ivana: Re: Resta Reef - 5. 1. 2015 18:55

Paní Ivo J., nám tam bylo taky skvěle a co Miriam?A Silvestr? Možná, že se tam v létě zase vrátíme :) reagovat

Iva Jindráková: Resta Reef - 6. 1. 2015 22:37

Slečnu Miriam jsme zaregistrovali jenom na Silvestra s tím, že tam končí a známí nám říkali že se přemisťuje do Hurghady, kde se chystá provdat za Egypťana - fakt odvaha. reagovat

Ivana Havlíčková: Re: Resta Reef - 7. 1. 2015 7:08

Děkuji p.Ivo, že se vdává to vím, ale do Hurghady....to jsem netušila, ale děkuji za info., chtěla jsem se tam v létě vrátit, i kvůli tomu, že nám tam Miriam opravdu pomáhala a byla skvělá :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání