Napsat recenzi

Dovolená Srpen 2016

Recenze hotelu Oásis Belorizonte Hotel Atlantico **** (Kapverdy - Sal - Santa Maria)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 766x
Recenze se líbila: 619 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

I když byl začátek období dešťů, tak super dovolená. Plno zážitků. Moře nádherný. Hotel hezký. Dobrá lokace. Bungalovy mají hezky řešené. Vypadá to opravdu exoticky.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování v bungalovech. Vše čisté. Uklízení fungovalo dobře. Jen občas nějaký šváb, na což jsme upozorňovali jak CK, tak i recepci hotelu. V každém případě ubytování za nás OK.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava byla dobrá. Mně osobně velmi chutnalo. Ale ( ! ), byly tam takové střevní potíže jaké jsem ještě nikde nezažil. Jediný náš syn vše zvládl v pohodě, protože jedl jen hranolky a lívance. Postižených lidí bylo hodně. Také dost ze Slovenska a Polska. Handlovali se tam prášky proti průjmu. Místní prášek UL250 ( za 8 EUR ) pomohl proti křečím v žaludku. Tohle byla jediná negativní věc, kterou jsem tam za celou dobu zažil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Myslím, že vše bylo přiměřené kategorii hotelu. Jen by se personál mohl více usmívat.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Na jedničku. Nádherné prázdné pláže ( vyjít si podél moře byl super zážitek ) . Nikde nikdo. Krásné pláže a nádherná voda. Pláž u hotelu v pohodě. Je tam i bar. Nicméně aby měl člověk slunečník, musel si tam brzy ráno dát ručník. Jinak déle by měl smůlu . Mohli by dát více slunečníků k dispozici.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Je to vyložené dovolená u hotela. Místní vesnička jen ukazuje, jakým způsobem se na těchto místech žije. Stojí za to vidět pláž mrtvých mušlí. Popř jít do místní surf restaurace na pláži. Dobré je také jít na molo v 11 ráno. Přijíždí místní rybáři a to je vyloženě show. :-) .

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Za mě spokojenost. Bylo by to super, kdyby nás netrápily střevní potíže. To byl jediný problém, který jsem ( nejen já ) zde zažil. Jinak bych dal plný počet hvězd. Doporučuji jíst pouze vařené nebo dušené potraviny. To je prý nejlepší. Nemohu ohodnotit, jelikož jsem to chytil hned třetí den a trápilo mě to další 3 dny i s horečkou ( naštěstí jen jeden den ) . Výlety po ostrově jsou super. Doporučuji ! Super zážitek modré oko či koupání v solném jezeru v ústí vulkánu. Možná Vám budou nabízeny služby místních fotografů (CK je má v autobuse ) a za poplatek 25 EUR Vám dá CD s fotkami, které v průběhu výletu pořídí. Naprosto doporučuji. I když nám CD vypálili špatně, tak jsem je kontaktoval po příletu domů elektronicky ( kontaktní email měli na CD obalu ). Popsal jsem jim datum a číslo CD ( měli ho značené ). Poslali mi link na stáhnutí a omluvili se za nepřijemnosti. Byl jsem velmi překvapen. Za mě palec nahoru !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 100
z 129 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sal - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání