Napsat recenzi

Úžasná dovolená na Kapverdách 2013

Recenze hotelu Oásis Belorizonte Hotel Atlantico **** (Kapverdy - Sal - Santa Maria)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 1 647x
Recenze se líbila: 706 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • ubytování ubytování
  • krása oceánu krása oceánu
  • část města část města
  • oběd s Martinem oběd s Martinem
  • solné jezero solné jezero
  • vrak lodi vrak lodi
  • pohled z radaru pohled z radaru

Úžasná dovolená na Kapverdách.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Na vyspání super, čisté, máte se kde vykoupat, umýt, vyspat. Nejedu na dovolenou, abych trávila všechen čas na pokoji a koukáním na televizi. Ale k moři a odpočinoust si. Z mé strany o.k.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jídlo všeho druhu. Denně hordy jídla, každý si může vybrat co hrdlo ráčí. Měli jsme all a mohu říci luxus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Milí a bez jediného problému

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

A to bych dala za sebe 10hvězdiček! Vlny byly velké, ale na to, že jsme dospělí tak jsme se pěkně vyřádili ve vlnách!!! Moře-oceán teploučký, akorát že jsme chtěli šnorchlovat jako v Egyptě a to bohužel tady není, nic co by stálo za to. Nebo spíše jde, ale nic tam neuvidíte, možná nějakou tu rybku. Pláž- krásný jemňoučký písek .

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Čisto, jednou jsme šli do města před večeří nebo spíše po pláži do města k rybářskému molu a konečná. Dál už jsme tedy nešli. Měli jsme toho dost. Pak jsme šli dopoledne po snídani a to jsme si dali. Bohužel bída, bída a strašnej nepořádek (bordel).

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Jeli jsme se známými takže jsme si dovolenou užili naplno. Vydali jsme se na celodenní výlet s čechem Martinem, ale bohužel si ukázal nám (mimo cestovku) údajně, že budeme šnorchlovat, ale tam nebylo co vidět :(, vzal nás k vraku lodi a k radaru na kopci a vidíte hlavní malé město. Pak nás vzal do chudinské čtvrti Slam a to je tedy opravdu bída nad bídu. To s Vámi opravdu zacloumá. Udělal nám "skvělý" oběd to je pravda - připadáte si jako na čundru. A hlavně mu vemte basu piv, protože za tu chvíli co jsme jeli vypil takových piv, že to bylo až neslušné. Vezme nás na výlet a pak tam "lemtá pivo" no můj názor už bych s ním nejela. Jinak skvěle prožitá dovolená a uričtě se sem někdy podíváme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 100
z 129 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sal - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání