Napsat recenzi

kladná

Recenze hotelu Grand Hotel **** (Česko - Vysočina - Třebíč)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2013
Přečteno: 605x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Než jsem jela do tohoto hotelu ,tak jsem byla zděšena recenzemi,ale byli jsme velice mile překvapeni,začalo to velmi příjemnou paní recepční,pak jsme přišli do pokoje,který byl čistý,na místě osušky a ručníky.Tak jsme se začali těšít...

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Jak jsem psala výše,ubytovaní dobré,pokoj jsme měli s výhledem na řeku,tedy do klidu,úklid byl proveden v pořádku.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Večeře byli naprosto excelentní,akorát já osobně mám výhradu ohledně snídaní,manžel byl spokojen ,protože ten má rád ráno párky na cibulce a vajíčka,paštiky a šunkový salám,ale já jsem se těšila na něco sladkého,třeba jeden koláč,byl tam sice chléb i rohlíky,na který jsem si mohla namazat dva druhy džemu,ale ten meruňkový-tedy doufám,že jsem ho odhadla se opravdu nedal a ten jahodový,no, co jiného jsem měla jíst,jo,abych nekřivdila,tak tam byl ještě plátkový sýr,Čajů bylo na výběr mnoho druhů,ale nebyl žádný citron,který jsem si šla koupit,já prostě mám ráda čaj s medem a citronem.Ještě byla dobrá,čerstvá káva,ale ,když k ní nebyl žádný koláč,jo,byly tam ještě křupinky a bílý jogurt.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bazén byl skvělý,úžasně teplá voda jako v termálech,na stole osušky,byli jsme tam sami dva s manželem a přístup byl kdykoliv,sami jsme si pouštěli i trysky,akorát jsem málem omdlela,když jsem vešla na dámské WC a tam strašný puch-byla odmontována sprcha,ale ten děs kolem,stěna celá potečená čímsi hnědým,smradlavým,jinak to nelze napsat,hrůza,úplně to přebilo zážitek z bazenu.Na dveřích bylo sice upozornění ,že máme použít sprchu na pánském,ale na záchod jsem tam musela,brrr.Myslím si,že hotel na této úrovni by si absolutně neměl dovolet takový děs,stačilo to zamalovat a něčím zakrýt.

Číšnici byli na úrovní,hlavně slečna,která nás obsluhovala druhý večer.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Prošli jsme tamní židovský hřbitov i baziliku,pak jsem objevili výbornou cukrárnu,kde jsme se opravdu pochutnali,je kousek od hotelu,ve větším domě,hned u cesty,doporučuji.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Něco bylo perfektní,ale jak píšu výše,ta sprcha na bazéně,fuj,..hotel na této úrovni by měl mít opravdu vše tip.ťop.Dala bych mu tři hvězdičky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 55
z 123 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Vysočina - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání