Napsat recenzi

Katastrofa

Recenze hotelu Gladiola Star & Gladiola Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 20 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén Bazén

Hlučný hotel , v jednom ***mládež asi tábor , v druhém ***a třetím **** mezinárodní klienti. Bordel, řev hudba do ranních hodin v hotelu. Nikdo to neřeší . Jídlo opakující , polotovary. Zeleniny dostatek naštěstí čerstvé. Ovoce také. Pití ráno u snídaně samoobslužné, oběd a večeře točený u baru do 2dc plastového kelímku , pivo do skla. Bazén malý , když se tam nahrnuli děcka z hotelu *** bylo plno a nemáte šanci si zaplavat. Jinak dřív jak v 9 h vás do bazénu nepustí. A v 17.00 tam už nesmíte. Moře čisté , velké vlny. Lehátka placená 36 leva set, písek horký , žádné molo. Na pláži nepořádek .

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj denně čistý , uklízečky z Asie , milé usměvavé . Nábytek za zenitem, ale jde to. Tv cca 30 let stará, signál děs.Balkon docela velký , buď výhled na moře a hluk z diskoték , nebo nebo na hory tj kopec hlíny ,keřů a bordelu.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Zelenina a ovoce výborný , zbytek nic moc. Ale rýže a hranolky se dají jíst. A když jsou čerstvé brambory tak ty taky. Maso katastrofa. Jinak s all nepočítejte . Je pouze snídaně oběd a večeře. Svačina zmrzlina a sušenky něco jako čajové pečivo u nás . Nic víc!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Asijský pracovníci úžasný , úsměv ochota. Co se týče personálu hotelu , radši nepopíšu, děs arogance nadřazenost.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Čisté , pláž katastrofa , špina, písek na pláži horký, je třeba boty!

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Žádná snaha to tam zvelebit, kousek u hotelu uklizen ,jinak špína smrad a nepořádek . Ostatní hotely uklizeno už od ranních hodin.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Nikdy vice

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání