Napsat recenzi

Hrůza

Recenze hotelu Gladiola Star & Gladiola Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 23 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Gladiola se nachází v centru letoviska Zlaté Písky, pouhých 150 metrů od pláže, a nabízí velký bazén s barem. Má lobby bar a samoobslužnou restauraci s letní terasou, která podává mezinárodní kuchyni. Gladiola Hotel má klimatizované pokoje s kabelovou TV. Všechny mají zařízený balkon s výhledem na hory nebo na moře Balck. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Na místě je obchod s potravinami a lékárna. Za příplatek je k dispozici kulečník, stolní tenis, masáže a fitness centrum. Autobus do 17 km vzdáleného centra Varny staví 800 metrů od hotelu.

Tak a teď fakta , bazén 25x 10, od 9-17 otevřen . pídí bazén.Bar má ,ale pro omladinu, alkohol atd v lobby baru. Samoobslužné je to, že si uděláte jen čaj.a kávu.Mezinárodní kuchyně kuře, čevapčiči, nějaká ryba. Občas proběhne maso. Jinak rýže ,těstoviny , brambor. Snídaně večeře - pečivo , zelenina , zákusky ( vše polité sladkou šťávou) , sýry, měkký salám , nějaká pomazánka . Ovoce jablka, broskve , žlutý meloun,pomeranč , blumy. A hodně zeleniny, vegan bude spokojený . Pití dávají do plastových kelímků 2 dc, někdy sklo. Pokoje ty jsou v pohodě akorát nekoukate na hory jak CK prezentují ,ale na kopec hlíny . Úklid dělají Vietnamky , takže dobře . Jak jsem psala set na pláži je za 36 leva. WC 1- 1,5 leva. Lobby bar otevřen od půl 11 do 22.30h. Na minutu přesně . Promenáda krásná , okolo hotelů, přes pláž , pro děti vyžití , samozřejmě se vše platí . Toť vše o Gladiola *** a Gladiola star ****.. okolí Gladioly nepořádek . Bazén malý a narvany omladinou. Moře má velké vlny , tak není možno plavat, jen poskakujete. Písek je horký , doporučuji boty.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

My měli pokoj dobrý , starší nábytek ,ale každý den perfektně uklizeno. Uklízečky usměvavé.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídlo se opakuje, nebo zpracuje z předešlého dne. Co je čerstvé ovoce a zelenina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Jediný usměvavý personál byla úklidová četa z Vietnamu.

Personál hotelu , pocit že je otravujem, s tím jsem se ještě nesetkala.

Ochranka děs u bazénu omladinu buzeruje, ale v noci si neporadí s hlučnými klienty, kteří do 4 rána dělají bordel, hajluji a řvou. Půlka hotelu nevyspaná.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž bordel nikdo neuklízí , ale za set deštník lehátka platit chtějí 36 leva.

Moře s vlnami , na blbnutí super ,na plavání nic moc. Moře čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Před hotelem uklizeno, jen jak jim končí živý plot. Pak bordel , sklo, vajgly prostě nepořádek .

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Poprvé návštěva a naposled. S tímto jsem se nikdy nesetkala.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání