Napsat recenzi

4* Hotel alá hospoda

Recenze hotelu Gladiola Star & Gladiola Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 24 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Rozbitý výtah s couhajicimi draty Rozbitý výtah s couhajicimi draty
  • Výtah Výtah
  • Stoleček v pokoji s něčím přilepeným na stole Stoleček v pokoji s něčím přilepeným na stole
  • Skvělá postel Skvělá postel

Při ubytování byli zamčené pánské záchody na recepci, po otevření kolem 6-7 večer, jsou neumyté každodenně špinavé, musíte jít prosit na recepci aby vám uklidili pokoj (pozor stále se mluví o té 4*), jídlo? O tom se ani nedá mluvit, půlka polotovar, druhá půlka splašky co jsou buď z předešlého dne či raději nechci vědět odkud, aby mi kuřecí maso páchlo zkažeností, nebo abych si vzal salát a měl tam plesnivé olivy? Upřímně nevím jak dlouho olivy plesniví, ale asi to nebude jeden až dva dny.

Mimochodem dle manažerky hotelu je vše v pořádku a co není tak až bude víc lidí tak se teprve začne, takže stručně řečeno vezmou si prachy a pošlou vás do pr.... :-)

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování úplná sračka, že mám dveře v koupelně zalepované lepenkou aby se nerozpadli? Že tam jsou všude fleky po koberci o tom se ani nebavím že mám rám dveří že spoda úplně uvolněný, hlavně že je přelepeny izolepou aby to nebylo vidět..

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Za ***, vajíčka si uvařím doma sám lépe a to vařit neumím, no a tím tak končí to co se vaří a je jedle, zbytek vypadá jak u večeře tak u obědu, jako věci co by jste do pusy nedali, polovina je nechutná (zkažená - stará) druhá polovina byly polotovary rybí prsty? Kaše z pytlíku? Ve 4-hvezdě? Koupene párky hozené na grill? Paráda co víc chtít.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Jdu se podívat na tabuli co zde mají, zeptám se kde to najdu a odpověď je bohužel tuto sezónu nemáme na polovinu věcí z tabule? To je vtip?

Personál se zkoušel aspoň snažit - od třetího dne...

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž když neberu v potaz že většina pláže patří jiným hotelům, a když není příliv po kterém je suchá zem jedině na placené ohraničené části tak je moře čisté (tedy až na jeden den kdy tam plavaly splašky)

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí no, nakoupíte něco málo, spíš jako Matějská v Čechách, a na Matějskou nepotřebuju jezdit do jiné země.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Tento hotel by měli zbourat, nedoporučuji nikomu ba naopak, jestli chcete mít dobrý pocit z dovolené a ne jen sedět u baru od 10:30 do 22:30 a chlastat, tak tady není nic jiného co dělat maximálně si tak zajít do kasína a těch mám v Čechách tři prdky, takže suma sumárum, za 8 dní jsem se nenajedl, nevyspal - v té špíně to nejde.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání