Napsat recenzi

Pohodová dovolená v Galeri Resort*****

Recenze hotelu Galeri Resort Hotel ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 2 407x
Recenze se líbila: 481 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Lobby bar - venkovní posezení Lobby bar - venkovní posezení

Krásný hotel s nejpříjemnějším personálem jaký jsem kdy zažila! Výhodná poloha pro výlety, čisté hezké moře, dlouhá pláž, výborné jídlo. Opravdová odpočinková dovolená naprosto bez starostí!

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje velké, luxusní, čisté. Na pokoji Sat TV, denně doplňovaný minibar, šampony a pod. Na pokoji wifi zdarma.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jeden z nejsilnějších článků hotelu. Ultra all inclusive v pravém smyslu slova. Neustálý přísun všeho - pro noční mlsouny je noční bufet (polévka, studené mísy, zelenina), milovníci sladkého mohou 24 hodin denně zavítat do hotelové "knihovny", kde jsou v ledinci různé druhy dortíků. Oběd se širokou nabídkou v hotelové restauraci (uvnitř i venku), nebo v baru u bazénu kde je vždy v nabídce pizza, hranolky, řízečky, špagety, saláty, melouny,...mimo tyto hlavní časy jsou různé snacky, odpoledne u bazénu kebaby, plněné slané placičky, lívance, palačinky, zmrzlina, ...člověk zde rozhodně nestrádá! Vše perfektní, čerstvé, nápoje do skla i na pláž, ne do kelímků jako v Egyptě. Nápoje 24 hodin denně. Mimo místních nápojů Vám na požádání nalejí i kvalitní importované nápoje. Namíchají jakékoliv koktejly. Nic není problém. V rámci ultra all jednou za pobyt možno rezervovat restauraci a la carte ( Sultan, Fish nebo Tower na střeše s krásným výhledem). Denně doplňovány nápoje na pokoj (voda, fanta, cola, pivo).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel tvoří 2 budovy, téměř všechny pokoje mají alespoň boční výhled na moře. 2 bazény, skluzavky, brouzdaliště. V hotelu je veškeré zázemí, obchůdky, lázně, 3 hlavní bary, sportovní aktivity,...Zdarma stolní tenis, vstup do hamamu, sauna, animační programy. Za poplatek tenis, masáže, motorizované vodní sporty. Herna (bowling, kulečník, počítačové hry a pod za malé poplatky), diskotéka. Personál je naprosto skvělý! Jsou velmi milí, ochotní, v tomto hotelu není nic problém, vše se dá zařídit s úsměvem na rtech a to bez bakšiše, vše je samozřejmost!

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Hezká, dlouhá pláž, čistá voda. Vstup do moře maličko komplikují oblázky (pláž písčito oblázková), ale nic dramatického. Možno využít molo. Lehátka, slunečníky, matrace zdarma. Plážová osuška zdarma, výměna za 1 Euro.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Jedná se o hotelovou oblast, v okolí toho moc k vidění není. Cca 1600 m je vesnice Alara, kde je mešita a velký bazar. Jednou týdně přímo naproti hotelu velké trhy s kořením, zeleninou, ovocem i suvenýry. Vhodné místo pro výlety do Side, Alanye. Doporučuji jet na vlastní pěst místními autobusy, je to zážitek.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená bez chyby. Čekali jsme fronty na jídlo, pití v kelímkách, nerudný personál, který neustále vyžaduje bakšiš, neotesané a hlučné ruské turisty a podobě a přijeli jsme do ráje s výborným servisem, kultivovanými hosty, pohodovou atmosférou a výbornými lidmi! Rozhodně doporučuji každému kdo si chce v klidu vyčistit hlavu a nemuset se s ničím rozčilovat!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání