Napsat recenzi

Úžasná dovolená!

Recenze hotelu Galeri Resort Hotel ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 388x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám velice líbila, neměli jsme jedinou připomínku. Ubytování, personál, stravování, prostě vše bez jediné chybičky. Hotel a jeho okolí sice není největší, ale mají to perfektně vymyšlené, aby se do hotelu vešlo, co nejvíce lidí a zároveň, aby se na sebe všichni nemačkali:D Myslím, že tam určitě ještě zavítáme.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byli jsme ubytováni ve 3. patře. Výhled jsme měli ze strany do zahrad vedlejších hotelů. Moře jsme sice neviděli, ale vůbec nám to nevadilo, protože na pokoji jsme trávili málo času a u moře jsme byli od rána do večera. Pokoj byl dostatečně velký, čistý, moderně zařízený, sladěný do červeno-šedé barvy, působilo to skvěle. Koupelna byla s vanou a velkým umyvadlem. Co jsem oceňovala byl minibar- každý den doplňován 2x originální cocacola,2x fanta,2x pivo a 2x balená voda. Vše zdarma. Ani jednou se nám nestalo, že bychom přišli na pokoj a bylo nám horko, jelikož klimatizace tam fungovala fakt skvěle:D Uklízečka každý den vždy dobře uklidila, takže na pokoji nám nic nechybělo.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Co se týče stravování, tak také nemám žádnou výhradu. Je tam vše, na co si vzpomenete! Velice bohaté byli snídaně a večeře, oběd byl slabší, ale také se dalo samozřejmě vybrat. Na snídani jste si mohli dát jak palačinky, tak vajíčka na všechny způsoby..zelenina,ovoce,uzenina,sýry, hdně druhů pečiva-jak sladké tak slané, džusy..fakt vše. Oběd jsme si většinou dávali u bazénu, kde každy den měli od 12h do 16h odpolední snack (hranolky,hamburgery,křidélka,smažený sýr,špagety, pizza, zelenina, ovoce, atd,,) v jídelně měli při obědě velice doboru kaši, různé směsii, zase bohatý výběr ovoce a zeleniny, zákusky, polévky, no myslím, že by si vybral každý. Večere byli ze všeho nejlepší. Na výběr bylo jak smažené maso,tak ryby, polévky, sushi, špagety, těstoviny, gyros, tortilly, saláty, pomazánky,americké brambory,krokety,hranolky,různé masové směsi,rybí saláty, fakt vše a hlavně všechna jídla byla perfektně upravená, měla výbornou chuť a byla stále doplňovaná. V jídelně se cítíte vždy skvěle jelikož kolem vás běhá nadmíru příjemný a ochotný personál číšníků a hned jak zasednete vám donesou pití,které vám stále doplňují. V barech jsme si asi nejčastěji dávali mojito- které měli oprvdu dobré..dělají ho v american baru a potom v baru na recepci-v baru na recepci ho mají o něco lepší:D jinak vedle recepce se nachází tzv. knihovna ve které měli několik vitrín s dorty a koláčky, většina byla velice dobrá. Měli jsme program Ultra all inclusive a myslím, že jsme si domu přivezli tak 5kg navíc:D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál byl vždy příjemný a ochotný, na recepci se domluvíte anglicky, německy a rusky. Němčině se ale snaží vyhýbat.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře bylo také super, ikdyž tedy byly velké vlny a praporek ukazoval skoro každý den červenou, nám to nevadilo. Vstup do moře byl komplikovanější a po třech metrech už byla hloubka, proto jsem radši zvolila cestu po mole, to bylo určitě jednodušší. Jinak většinou maminky s dětmi byli u břehu, ale ono to úplně stačilo, protože vlny byly tak velké, že i lidé u břehu se vykoupali:D

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

v okolí hotelu toho moc neuvidíte, ale doporučuji se podívat na bazar, který je cca 30min pěšky od hotelu, kde je kolem 400 obchodů a dá se velice dobře smlouvat, na druhou stranu od hotelu můžete omrknout druhý bazar, který je teda o dost menší:) A každy pátek se před hotelem konají trhy, kde je také dost obchodů, doporučuji se podívat na koření, je to výhodné a mají velký výběr.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

S dovolenou jsme byli nadmíru spokojení, vše bylo tak,jak jsme si představovali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání