Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu Galeri Resort Hotel ***** (Turecko - Alanya - Okurcalar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 768x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž hned za hotelem,zrovna bylo klidné moře.. pití a drinky si můžete brát na lehátka :) pláž hned za hotelem,zrovna bylo klidné moře.. pití a drinky si můžete brát na lehátka :)
  • Výhled z hotelu od houpaček na bazén a v pozadí moře... Výhled z hotelu od houpaček na bazén a v pozadí moře...
  • naprosto neodolatelné zákusky... každý den... naprosto neodolatelné zákusky... každý den...
  • milé překvapení.. milé překvapení..
  • v noci jako v pohádce :) v noci jako v pohádce :)
  • jídlo vevnitř.. miliony chutí... tam si vybere naprosto každý...jediné co zde nenajdete je vepřové... mají pouze ovce...což mně osobně nechutná, má svou výraznou chuť jídlo vevnitř.. miliony chutí... tam si vybere naprosto každý...jediné co zde nenajdete je vepřové... mají pouze ovce...což mně osobně nechutná, má svou výraznou chuť
  • pohled z 1. patra hlavní budovy pohled z 1. patra hlavní budovy
  • molo hotelu ještě není složené a nejsou obrovské vlny molo hotelu ještě není složené a nejsou obrovské vlny
  • hotel v noci zepředu hotel v noci zepředu
  • pohled na bazén a na podium z american baru pohled na bazén a na podium z american baru

Moje poprvé u moře: nádherné místo . Musím poděkovat naší delegátce Lucce, byla neskutečně ochotná, zrovna my jsme museli navštívit během dovolené doktora a následně nemocnici,kdy nám bylo naprosto všechno hrazeno a vysvětleno, jeli jsme s ******. Naprosto úžasné průvodkyně na výletech! S ničím tam nebyl problém, to jsme jeli na začátku června, moře krásně osvěžovalo.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Nejdřív jsme byli ubytování v nadstandartním pokoji, což je myšleno pro rodinu asi o 5 lidech. Pokoj byl nádherný a moderní. Po dvou dnech jsme byli přestěhováni do pokoje pro dva, kde to bylo pro nás i útulnější. Velice luxusní pokoj s nádhernou koupelnou. Každý den krásně ustláno a doplněn minibar o vše, co jsme vypili.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídla tam bylo tak straaaaaašně moc. My osobně jsme měli ultra all inclusive...což znamená 24 hodin denně pořád něco po ruce - ať se jedná o alkohol, koktejly, pivo, vodu, jídlo, ovoce, zeleninu, sýry, smažené, dušené, kuřecí, dětské. Spousta barů, zákusků, zmrzlina.... až se mi nelíbilo jak si všichni vzali od všeho moc aniž by to ochutnali a pak když zjistili, že jim to vlastně nechutná, že to jen hezky vypadalo, tak to nechali na stole, kde to číšník sebral a dal do zbytků... neskutečné plýtvání jídlem...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál naprosto úžasný a vřelý, už umí i něco česky, takže člověk se domluví, i když umí jen trochu anglicky. Pro děti měli každý večer animační programy, přes den spousty akcí a večer byl taky pokaždé něco pro dospělé...tanečnice, zapojení obecenstva, při večeřích živá hudba.. všude všechno uklízejí a dávají čisté... naúprosto nás uchvátila večeře, která je na objednávku...restaurace Tower - náádherný výhled z nejvyššího místa hotelu.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Jediné co mě zklamalo byly kameny na pláži... myslela jsem si,že po ostatních recenzích to zvládnu bez obuvi do moře, ale to jsem se spletla... příště jedině s obuví do moře, i když mi vůbec nevadí masáž od oblázků, ten vstup do moře je takový ani ne moc pozvolný, jen ze začátku ano... starší lidé byli docela zklamaní...lehátka nebyly problém, když nebylo, personál donesl...

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí hotelu byl klid... večerní procházky do alara bazaru byly super :) přes den se moc nedalo přes vedro... a tam mají otevřeno non stop takže super. Potom každý pátek je tam kousíček od hotelu velký trh se vším. Je to spíše klidnější místo než v blízké Alanyi.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Tento hotel mi připadal, že je strašně velký, ale potom co vidíte ostatní hotely si připadnete v tomto nakonec jak v rodinném a klidném :). Ze začátku je to horší ,než přijdete na to, co kde je a na co máte chuť, ale potom je to prostě luxus :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání