Napsat recenzi

Nezabudka-chata na kterou opravdu "NEZABUDNETE"

Recenze hotelu Clubhotel Nezábudka *** (Slovensko - Východní Slovensko - Tatranská Štrba)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2013
Přečteno: 3 120x
Recenze se líbila: 496 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • srub č.4 srub č.4
  • srub č.4 srub č.4
  • uvnitř srubu-dveře do sprchy a WC uvnitř srubu-dveře do sprchy a WC
  • krb v recepci,lobby baru krb v recepci,lobby baru
  • sál restaurace při Štedrovečerní večeři sál restaurace při Štedrovečerní večeři
  • restaurace restaurace
  • srub č.4 srub č.4
  • vstup do hotelu vstup do hotelu

Koupili jsme si pobyt na servru"PEPA.cz" do tohoto tatranského hotelu,doplatili 24 eur na osobu a mohli se zúčastnit Vánočního pobytu i se Štěpánskou zábavou.Měli jsme polopenzi,ale pobyty v říjnu,listopadu a prosinci byly zvýhodněny i obědama.Pobyt byl na 3 noc,ale jelikož jsme nastoupili na pobyt v něděli,dostali jsme jednu noc navíc zdarma.Je pravda,že už před objednáním pobytu jsem si přečetl hodně recenzí k tomu to hotelu a všechny nebyly kladné.Nezabudka nezklamala,ale taky v hodně věcech nenadchla.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytováni jsme byli ve srubu nad pstruhovým rybníčkem.Toto ubytování nemělo chybu,snad jen po příchodu nám nefungovala televize ,jak by měla,ale to po nahlášení na recepci bylo ihned opraveno údržbářem.Tak též opravil i prkénko na WC/provizorně/.Ve srubu bylo velmi příjemně,s vlastním topením elektrickými panely na stropě,sprchovým koutem i WC,plochou televizí a sluštým vybavením-židle,stůl,postele,skříně a venku teraskou nad vodou a mostkem od chatky na pevninu.Bylo to OK.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Již to,že jednou byla polopenze zaplacena i s večeří na Štědrý den semi zdál trochu drahý doplatek na "Štědrovečerní večeři".Ale dobře ,byl k tomu sekt/0.75 l.pro dva/,punč,nějaké sladké i slané pečivo a hudbu na druhý den.Přes ujištění servírky i recepční,že k večeři nebudou Pangasie ani Tilápieale filé z tresky či mořské štiky,bylo samozřejmě mnohem levnější a vodnatelnější file s pangasia. Manželka měla variantu s kuřecíma a vepřovýma medailonkama,ale ta věpřová část byla totálně spálená a hořka.Byla ji po stížnosti nabidnutá jiná porce,ale tuto jsmeodmítli.Snídně i večeře byly podávány v ostatní dny formou bufetu,či tzv"švédského " stolu a nebylo to špatné,bylo jídla dost a kvalita trochu zaostávala.Hlavně hned ze začátku bylo všeho dost,postupně některé druhy potravin už chyběly..Porcelán ,hlavně hrníčky hodně obité a malé lžičky někdy chyběly úplně.Většinou skladba potravin k snídaní byla stejná a většinou levnější výrobky,ale to vůbec nebylo špatné-dobré pomazánky/3 druhy denně/U večeři rovněž levnější jídla,vesměs chutná,někdy ovšem i dva růtzné druhy guláše v jeden den-ale chutné.Rybí kousky z pangasia byly jak "bláto",měkká,plné vody.Bramborová kaše téměř bez tuku ,saláty dobré.V zelné polévce nakrájené brambory a uzenina na různě velké kousky,hov.polévka nic moc atd..Celkově jsme se ale najedli docela dobře,ikdyž jídla většinou nebyla chuťově "dotažená" a ledabyle nakrájená.Obědy byly servirovány a byl výběr ze čtyř jídel.Pizza byla dobrá,trochu připomínala langoše,ale šlo to.Na jeden den jsme si objednali vepřovou plec,zelí,knedlík.Servirka ovšem bez omluvy přinesla vepř.maso,knedlík a nějakou šťávu a až po dotazu,kde je zelí,řekla,že kuchař to neodhadl a zelí v celém hotelu není/večer byl ovšem segedin/.Rovněž další den měl být jako moučník mřížkový koláč,ale servirka nám přinesla nějaký nevyvedený hrudkovatý puding,po dotazu jak je to možné,řekla,že to popletla recepce,která tiskla menu.Žádná omluva!Poslední den jsme si dali balíček místo oběda-DVA CHLEBY,NAMAZANÉ MÁSLEM,PLÁTEK SÝRA,A DVA PLÁTKY NĚJAKÉ PIZZA ŠUNKY A JEDNO JABLKO.-velmi slabé!!!Ale jinak se v podstatě každý den žaludek zaplnil a nešlo tak ani o to,že byly levnější potraviny,alemohlo být z nich uvařeno líp a vkusněji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel sám o sobě je trochu kýčovitě vybaven různýma trofejema-vstupní hala,kde je pult,který má připomínat recepci a je tam rovněž loby bar.Celkově stísněné.Personál byl slušný,až na absence omluv u problémů,které jsem uváděl výše.Pravděpodobně je personál přepracován a rovněž slabě finančně ohodnocen,jak už to nyní v pohostinství bývá.Zklamalo nás wellnes,jelikož nám bylo řečeno,že do vířivky se nesmí v plavkách.Navíc to někdo dodržuje,jiný ne,tak jsme tam nešli.Bazen není moc velký a navíc byla studená voda.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

nevyužili jsme,ale podle toho jak jsme se dívali na lyžaře na Šrbském plese,byli spokojen.V okoli hotelu by se daly provozovat vycázky na běžkář i bez,jelikož nebylo dost sněhu

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Docela pěkné prostředí,malá voliera s ptákama,potůček,výhled na velikány Tater atd...

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Celkově to nebylo tak špatné ,jak to prezentovali někteří hosté v recenzích.Nevím,jajé bylo ubytování přímo na hotelu,ale náš srub č.4 byl super!Možná,že by nebylo na škodu zrušit placenéparkování,aleto už není zas tak moc velký problém.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání