Napsat recenzi

Tragédie

Recenze hotelu Clubhotel Nezábudka *** (Slovensko - Východní Slovensko - Tatranská Štrba)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 583x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z pobytu jsme bohužel přijeli značně rozladěni. Celé nás na té věci mrzí jediné, byla to jediná dovolená toto léto, kterou jsme si dopřáli, nebyla úplně levná, neboť za 3 noci s AI zaplatíte cca 5800, ale po příjezdu vybalíte za 2 dospělé osoby ještě dalších cca 2800 Kč (s čímž jsme počítali, bylo inzerováno), přesto za tyto peníze očekáváte kvalitní služby. Domnívám se, že pan majitel si myslí, že hosté jsou naprosto hloupí, že si ničeho "nevšimnou". Takže za nás, Nezabudka už nikdy.

Ubytování  průměrně (3/5)

Začalo to hned ubytováním, dostali jsme pokoj, který měl jako jediný staré čalouněné lůžko, matrace byly značně proleželé a zapáchaly. Jiný pokoj možný nebyl, prý bylo plno.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Avizované All Inclusive je potřeba brát s hoooodně velkou rezervou, je z něj patrné, jak majitel na zákaznících šetří, jak se dá. Káva podávána v hrníčcích Segafredo je urážkou této kvalitní značky, neboť se o Segafredo rozhodně nejedná. Nejvíce jsme se "pobavili", když jsme si na večeři dali vývar s nudlemi, které byly rozvařené a nedobré a když jsme se následující den těšili na odpolední dezert s kávou, byly nám nabídnuty ty samé nudle, ale smíchané s mákem a trochou másla. Stejně tak to probíhalo u všech částí AI, to co bylo na oběd, máte na svačinu a když zbyde, tak i na večeři a pokud sladké u večeře dojde, máte smůlu, nedoplňuje se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Co se týká wellness procedur - čeká vás buď solárium, koupel ve vaně se železitou vodou (stejná je ve vířivce) a nebo tzv. zábal - spočívá v tom, že si lehnete na břicho, hodí na vás ručník, na ručník dva nahřáté igelitové pytlíky a deku, poté co ležíte cca 20 min. to z vás zase sundají, ručník se nemění, zůstává pro dalšího zábaluchtivého hosta a je vymalováno.

Co nás ale opravdu naštavlo, byl avizovaný NEOMEZENÝ vstup do wellness, který je však omezený tím, že je otevřený od 17 do 21 hodin (v době večeře) a ve čtvrtek a v neděli vás překvapí tzv. sanitární dny, kdy je zavřeno úplně. Sauna má v době od 17 do 19 hodin sotva 50 stupňů, teprve pomalu se rozehřívá. Bazén je otevřený podobně od 16:30 a dvě hodiny ráno, opět v době snídaně. Voda je studená (28 st.), za chvíli drkotáte zuby a raději tento zážitek oželíte. Bohužel bychom mohli takto pokračovat dále ve výčtu našich zážitků.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Nazabudka nikdy více, nehostinné prostředí, ze kterého citíte jediné, tak vás tady něčím odbydeme a raději už jeďte a na nic si nestěžujte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 20 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání