Napsat recenzi

Parádní dovolená v Senegalu

Recenze hotelu Royal Horizon Baobab Hotel **** (Senegal - M'bour - La Somone)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 705x
Recenze se líbila: 394 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Strávili jsme zde překvapivě krásnou a dobrodružnou dovolenou. Příjemné prostředí nám až vyrazilo dech svou bezprostředností.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytování v hotelovém resortu splnilo naše očekávání na 4hvězdičkový hotel. Zbytečně jsme připláceli výhled na moře, mnohem lepší je připlatit za bydlení na pláži. Jinak jsou chatičky s bydlením v zahradě mnohem lepší, než vzdálenější dům s pokoji s výhledem na moře. Pokoje čisté, každý den čisté osušky, balení pitné vody, personál ochotný a milý bez ohledu na to, jestli jsme nechali drobné na pokoji či nikoliv.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Kuchyně výborná, chutnali nám jak speciality šéfkuře, tak běžná pizza pro 12ti letého syna. Výběr je tak velký, že si snad musí vybrat úplně každý. Velká nabídka ovoce i sladkostí byla naším splněným snem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení hotelu nám vyhovovalo, kajaky, katamarán, pingpong, petanque vše zdarma. Paráda. Za příplatek pouze motorové sporty.

Personál vždy ochotný nám pomoci i při takové patálii, jako jsou ztracené klíče na pláži. Vše nakonec dobře dopadlo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž poloprázdná nás úplně nadchla. Atlantik byl v srpnu příjemně teplý, velké vlny nás bavily, bohužel často přinesly nepořádek. To byla jediná závada na jinak krásné písčité pláži. A pozor v místě koupání jsou i velké kameny, pokud není člověk ve vlnách opatrný může dojít i ke zranění.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu je autentické místní prostředí, kde se člověk cítí bezpečně, přestože mu samozřejmě místní hned nabízejí taxi a suvenýry. Z druhé strany hotelu je laguna s přírodní rezervací. Krásy Senegalu je možné poznávat s místním průvodcem, my jsme využili Youssou Badji, který se domluví anglicky a docela slušně už i česky. Schůzku si s ním lze domluvit po e-mailu (youdjione@gmail.com) i na WhatsAppu. Je příjemný dodrží vše co slíbí, není problém zaplatit mu zálohu za výlety, ale většinou jsme platili až po návratu. Byli jsme s ním jak na safari v Bandiji, tak na celodenním výletě Dakar, Ostrov otroků, Růžové jezero. Procvičili jsme si angličtinu a poznali Afriku i jinak než z oken klimatizovaného autobusu. Domluvil nám rybaření na moři s místními rybáři a tyto autentické zážitky byly nakonec to nejlepší z celé této báječné dovolené. A to jsme ještě plno míst navštívit nestihli.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Paráda, velmi, velmi, velmi příjemné překvapení. Před odletem jsme se báli nemocí, protože jsme nestihli žádná očkování a i dle slov českého delegáta nejsou na tuto dovolenou vůbec potřeba. Doporučujeme všem, každý si může v této destinaci najít své.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání