Napsat recenzi

Zuzana Bořecká

Recenze hotelu Royal Horizon Baobab Hotel **** (Senegal - M'bour - La Somone)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 1 019x
Recenze se líbila: 153 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprostá spokojenost. Hotel byl pojat architekty opravdu velkoryse. Nádherné prostory a čistota hotelu nás nadchly. Jídlo ve francouzském stylu bylo velmi dobré, ikdyž v hotelu Dekameron Baobab v La Somone, který není ověnčen 5 hvězdami, bylo jídlo před 4 lety, kdy jsem hotel navštívila, ještě o stupeň lepší, než v Riu. Jinak všichni zaměstnanci jsou velmi přátelští a ochotní. Každý večer se konala nějaká zábava, koncert, nebo taneční vystoupení. Jediné, co trošku rušilo dojem z večerního posezení u baru byl program slovenských animátorů, kdy denně od 20 hodin pořádali dětskou diskotéku a představení pro děti na hlavním podiu, které byla každý den naprosto stejné, chtělo by to trošku víc fantazie slovenští přátelé !!! Po 3 dnech vám z té monotónosti třeští v hlavách stupidní dětské písničky. Jinak velkým zklamáním byl aquapark pro větší děti a dospělé. Pokud vám tedy nevadí, že si zničíte plavky. Barva, kterou je natřen /bílá/ se navždy zažere do vašich plavek a není k vyprání. Dalším rušivým elementem jsou velké skupiny Portugalců, kteří se chovají naprosto nevhodně. Celý den se opíjejí u bazénového baru, pak vykřikují, hlasitě zpívají atd atd. Kdo zažil chování rusých turistů tak asi ví o čem mluvím. Výlety jsme pořádali s domorodými taxíkáři, kteří postávají před branami hotelu. Jsou ochotní a milí, ale člověk musí určitě o cenách smlouvat. Za 60 euro za auto nás odvezl do Dakaru, ukázal všechny důležité budovy, odvezl nás na trhy, pomáhal nám smlouvat a cestou zpátky s námi ještě zajel do pár jiných míst. Prakticky se nám věnoval celý den. Doporučuji a určitě se s nimi člověk nemusí bát.

Jinak se nám občas stávalo, že na recepci neměli peníze na výměnu. Nedá se na to spoléhat. Chce to, když člověk ví, že někam pojede, vyměnit si peníze předem, protože v den výletu je nemusíte dostat, Všude i na tržištích můžete ale platit eurem, pak vracejí v SeFa, ale horším kurzem.

V době našeho pobytu byly v oceánu velké vlny, takže čistota vody nebyla u břehů nic moc. Ale to je prostě o štěstí. Jinak hotel doporučuji lidem kteří mají problémy s chůzí atd. Já absolvovala pobyt na vozíčku, bezbariérový pokoj splnil všechna očekávání, vstupy do vody atd také.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

ubytování super

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

hrozně ochotní

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

velké vlny

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

prostě Afrika

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

výborný

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání