Napsat recenzi

penzion Luna Nea Vrasna

Recenze hotelu Villa Luna ** (Řecko - Chalkidiki - Nea Vrasna)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 80x
Recenze se líbila: 211 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezká dovolená, Nea Vrasna i Asprovalta jsou moc hezká městečka. Dobrá lokalita i pro výlety . Každý večer je kam zajít , procházka po promenádě hned u moře ve Vrasně a nebo i do sousední Asprovalty.

Rádi se sem vrátíme

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování je v pokojích v penzionu. Měli jsme pokoj hezký prostorný, s balkonem, vybavení dostačující. Na pokoji tv s českou 24, klima, síta na komáry ve dveřích, malá kuchyňka se základním nádobím. V přízemí byla taková společná místnost, kde byla televize s dalšími českými programy ale i byla tam i sprcha a záchod, k využití poslední den než jsme odjížděli. Pokoje jsme vyklidili do 9 hodin a pak jsme mohli právě využít zázemí tady.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

zaplatili jsme si řecké večeře, jak ck uváděla dovážené z restaurace. Naprostá spokojenost, delegát dovezl večeře každý večer v termoobalech na penzion (jídlo a krabička salátu), byly to strasně velké porce. Většinou nám zbylo i na druhý den. Nemohli jsme si sice vybírat z jídel, jídla byla už daná, ale chutná (nař. kuře s rýží, musaka, bifteki, gyros, pasticio, plněné papriky )

jinak jsme si zašli i na gyros a jedli výborné ovoce a saláty

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

jedná se o penzion, personál teda žádný. Wifi všude na penzionu i na pokojích běhala bez problémů, tv, klima. Místnost na poslední den odjezdu.

Delegát jezdil na hotel každý den, vždy večer v 7 hodin. Velká nabídka výletů, jsou v nabídce i 3 jiné pláže na koupání. Využili jsme a jeli na Amouliani ostrov a Amolofi pláž u Kavaly. Na ostrově bylo pěkné potápění, děti si užily.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž dlouhá široká, hrubší písek, každý si najde své místo. Na nás teda dost barů se slunečníkama a lehátkama. Dobrý vstup do moře, žádné kameny, moře krásně teplé a čisté. Každý den jiné, zažily jsme klidné ale i fajn vlny, ty byly super.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Dobré místo, penzion v klidu ale kousek do marketů a pekárny a kousek na pláž. Dalo se chodit večer do Vrasny nebo sousední Asprovalty. I do Stavrosu po pláži jsme se prošli.

Na konci Vrasny je i jezírko se želvičkama.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Moc pěkné místo na dovolenou, moc ochotný delegát, služby ck výborné. My jsme byli moc spokojeni. Vyhovuje násm, když nastoupíme do autobusu a vyloží nás před hotelem .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání