Napsat recenzi

Luna LUX Nea Vrasna Chalkidiki

Recenze hotelu Villa Luna ** (Řecko - Chalkidiki - Nea Vrasna)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 94x
Recenze se líbila: 233 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Nea Vrasny jsme jeli na doporučení známých, a byli jsme spokojení. Pěkná lokalita, hezká vesnička v zálivu, hned vedle další městečka Stavros a Asprovalta, kdo je poprvé jako my, tak si to musí užít

Ubytování  průměrně (4/5)

pokoj nový pěkný, s balkonem, nový nábytek, stůl a židle na balkoně ale i v pokoji, to bylo příjemný. Jinak jako všude, menší kuchyňka se základním nádobím, vařič, rychlovarná konvice, tv, klima. wifi i na pokoji běhala bez problémů. Takže děcka spokojený.

V přízemí penzionu byla mikrovlnka k použití pro všechny. Taky tam byla taková místnost jako klubovna, kde jsme mohli využít zázemí sprchy a záchodu poslední den před odjezdem, to jsme teda uvítali. Někde z jiných klientů měl to štěstí , že po nich byl volný pokoj a cestovka je nechala až do odjezdu na pokoji.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Byla možnost koupit si řecké večeře, ale my kvůli děckám nebrali. Stravovali jsme se sami, gyros, ovoce, zelenina a podobně. Markety byly hned přes silnici a velký výběr zboží, jídla. Překvapily nás ceny, stejné jak u nás. Kousek od hotelu pekárna.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Velmi jsme uvítali zázemí na poslední den odjezdu, to musím zmínit, že jsme se měli kde osprchovat a využít záchod, a nemuseli jsme otravovat nikde na pokoji. Někteří mohli zůstat na pokoji až do odjezdu, protože byly volné. jinak wifi fungovala, v přízemí i tv českými programy, mikrovlnka na ohřátí jídla, nějaké nádobí pro využití v den odjezdu pro ty co už nejsou na pokoji.

Delegát každý večer dojížděl. Velká nabídka výletů. Byli jsme we Waterlandu, a na ostrově, tam bylo pěkné potápění. Z výletů si asi vybere každý.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Máme rádi sice ne moc rušné pláže, ale i když tady je to teda v červenci dost rušné tak nám to nakonec nevadilo. Pláž byla totiž dost široká i dlouhá, hrubší písek, žádné kameny, všude čisto, vstup do vody dobrý. Moře krásně teplé, to bylo to nejlepší. Jednou vlny, jinak klidné. Pláž je hned u promenády, takže hodně barů, kaváren, obchůdky..

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

ubytování v klidném místě, ale obchody kousek a pláž taky.

Ve městečku je i půjčovna aut i kol.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

S dovolenu jsme byli spokojeni, nejsme nároční, a nemáme rádi hotelové komplexy a toto nám přesně vyhovovalo. Prostředí pro dovolenou moc pěkné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání