Napsat recenzi

Pěkná dovolená

Recenze hotelu Villa Luna ** (Řecko - Chalkidiki - Nea Vrasna)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 59x
Recenze se líbila: 215 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do penzionu Luna jsme jeli na doporučení známýmch, kteří tam jezdí. Tak jsme věděli co čekat a dovolenou jsme si užili.

Ubytování  průměrně (4/5)

S ubytováním jsme byli spokojení,na penzionu jsme byli jen klienti naší ck, Češi. Pokoj jsme měli pěkný prostorný, vybavení stejné jako jinde na apartmánech v Řecku, uvítali jsme rohový balkon, který byl na západ a na východ. Takže ráno snídaně na jedné straně a navečer posezení směr hory.

kousek před ubytováním pekárna, za ním supermarkety.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Stravu jsme měli vlastní, takže hodnotím spokojenost. Na pokoji kuchyňka, hned před penzionem směrem k moři pekárnička a za penzionem přes cestu větší supermarket, dobré ceny a velký výběr zboží. S vařením jsme to nepřeháněli, došli jsme si na gyros nebo na salát a tak různě . Přemýšleli jsme zda si vzít večeře , byla možnost od ck za 7€/den. Někteří lidi měli a chválili si porce, byly to řecký jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na pokoji televize s českým programem ČT24, všude wifi, v přízemí byla taková místnost s televizí kde šly všechny české programy a pak se ta místnost využívá při odjezdu domů, jsou tam stoly, židle sprcha a záchod. Takže fajn.

Co bylo super, že cestovka měla náš pokoj na další turnus volný, takže nás nechali bez příplatku na pokoji až do odpoledne, oceňuji, den navíc :-)

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž a moře vynikající, dlouhá pláž v zálivu, moře bylo teplé už na konci května . Na pláži písek, dobrý vstup do vody. Na pláži dost slunečníků a lehátek za nákup nápoje, ale my chodili více stranou a tam jsme měli na volný písek.

Co je hezké, u pláže je hned pěší zona, promenáda, spousta obchudků a kaváren a i restaurací, takže obědy vyřešeny.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

blízko obchody

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Všechno bylo dobré. Nudit se nemusíte, z Vrasny se dá projít do Asprovalty nebo Stavrosu, každé pondělí jsou trhy. super ceny ovoce a zeleniny. Od cestovky i domluvená sleva v občerstvení s gyrosem a nebo restaurací, fungovalo dobře, dostali jsme vizitku od delegáta hned na začátku pobytu.

Delegát jezdil na Lunu z Asprovalty každý večer, jeslti někdo něco nepotřebuje.

Využili jsme i společnou akci - ochutnávka řeckých specialit, kterou vám nabídne delegát, byly tam mušle, rybičky, kalamáry, saláty, prostě samý dobroty :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Chalkidiki - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání