Napsat recenzi

Reakce na recenzi ,,Jedna velká tragédie "

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 400x
Recenze se líbila: 343 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Reakce na recenzi ze srpna 2016

Dobrý den, nedalo mi to a musim reagovat na tuhle recenzi od pana Havla. Byla jsem s přítelem ve stejnou dobu ubytovana jako tady pa Havel ale to jak tady hází na ně špínu se mi značně nelíbí. Za prvé když byla u zámečku pristavena cisterna s vodou tak to bylo z důvodu chlorovani vody ve studni a po celou dobu jsme na recepci dostavali na pití vodu balenou a byli jsme upozorneni aby jsme vodu z kohoutku nepili. Pokud vaše paní vodu pila tak je to jen jeji problém a ne problém zámečku a jeho personálu. Co se týče úklidu atd tak byl standartní a nezaregistrovala jsem nějaké pochybnosti ze strany uklizecky. Jídlo bylo domácí a výborné a pečivo vždy čerstvé. Welness je pravdou že trochu v horším stavu ale to se dá opominout vzhledem k tomu že to majitel neměl až tak dlouho. Bohuzel vše upravit nejde hned. S přítelem jsme tam byli ještě na podzim a za týden tam jedeme znovu protože je ta moc krásně a jsou tam moc milí lidé. Velmi doporučuji procházky které jsou nádherné. Na Dinotici jsme moc spokojeni. Co se týče pana Havla tak za mě asi ten pán seděl pořád na pokoji a vyhlížel uklízečku a hleděl do stropu a hledal jen chyby. Tomu pánovi by se s tímhle pristupem nelíbilo ani v petihvezdickovem hotelu. S pozdravem spokojení zákaznici

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Prostorné

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Velmi dobré

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál ochotný a všichni jsou velmi milí

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

To ohodnotim za par dní

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Nádherná příroda

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Velmi dobrý

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

žužu: reakce - 11. 2. 2017 18:35

a jěště nám řekněte pohádku o Karkulce, umite krásně vyprávět,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, reagovat

Zámeček Dinotice: Zámeček Dinotice - 17. 2. 2017 20:24

Dobrý den pani Rezková, děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na Váš další pobyt! :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání