Napsat recenzi

Zámeček Dinotice

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2017
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 346 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Dnes mi přišel email ať zhodnotím svůj pobyt na Zámečku Dinotice, moc jsem to nechápal, ale pak jsem si vzpomněl , že už při našem pobytu jsme na toto téma vedli řeč, a provozovatel si v rozhovoru posteskl, že Ti spokojení nemají důvod nikam psát a píšou jen Ti nespokojení nebo Ti co chtějí Pension záměrně poškodit. Pak jsem si zde přečetl některé z posledních recenzí a zjistil jsem, že dvě špatné recenze píšou lidé , kteří se tam ani neubytovali, jeden z doslechu a další co hned odjel, ale pobyt hodnotí, připadá mi to dost zvláštní, ale jsme Češi, tak proč se nad tím pozastavovat, podle přísloví: člověka potěší, když udělá jinému nepříjemnost.

Bohudík , já tam byl i s rodinou a vše od ubytování až po relax bylo naprosto v pořádku, navíc co jsme potřebovali a chtěli navíc vše nám bylo splněno.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Naprosto v pořádku, čisto, teplo!

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Naprosto v pořádku, velmi dobré, je vidět , že skutečně vaří!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál vstřícný, ve všem co jsme potřebovali vyšli vstříc!

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Lyžování v Beskydech naprosto v pohodě!

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Krásné údolí!

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Naprosto v pohodě a všem doporučuji, protože já tam na rozdíl od některých skutečně byl!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mirek: komentář k recenzi - 21. 2. 2017 15:54

Dobrý den Petře, chvíli jsem přemýšlel jestli reagovat. Nedalo mi to. Vy jste tam byl 13.ledna? Pokud jste četl moji recenzi hodnotil jsem jen to co jsem mohl. Tedy teplotu v hotelu a tekoucí studenou vodu. Reakci personálu na uvedení této skutečnosti. Co jsem dále uvedl bylo vrácení peněz, které mimo jiné stále nemám i přes mnohé upomínání. Je zvláštní, že provozní je takový lidumil a všem vychází vstříc. Mě s penězi tedy rozhodně ne. Navíc recenzi jsem napsal až v době, kdy jsem zjistil, že to s tím vrácením nebude tak jednoduché. Kdyby poslal, peníze dle dohody, nemusel tady ode mně číst žádnou recenzi. Pokud bych chtěl někoho poškodit, tak to udělám hned a nečekám měsíc. Provozního jsem o tom informoval, že to udělám, tak nevím čemu se diví a pláče hostům. To, že mi na poslední mail neodpověděl nebudu rozebírat. Pokud neumí férově jednat, nebudu potichu. Celé mi to připadá, že k negativním recenzím je potřeba napsat rychle pozitivní ať se to vyrovná. Jak jste napsal typičtí Češi a ti si umí vždy nějak poradit. To už je ovšem konspirační teorie, ale trošku to tak na mě působí. Ubytování se líbilo, přeji Vám to, nevyvracejte však mou zkušenost s tímto zařízením. S pozdravem Mirek reagovat

Petr: komentář ke komentáři - 21. 2. 2017 22:44

Vážený pane Mirku, nikdy bych si nedovolil Vám něco vyvracet, my byli naprosto spokojeni, měli jsme teplo i teplou vodu a hlavně absolvovali celý pobyt k naší naprosté spokojenosti Pokud potřebujete , aby se k Vám někdo přidal, nejsem ten správný člověk. Spíš to vypadá, že Vám vadí moje recenze. K tomuto mám snad jen staré české přísloví, o potrefené huse, ale to určitě nebude Váš případ. reagovat

Mirek: odpověď - 22. 2. 2017 8:37

Dobrý den pane Petr, vy jste byl spokojen, to je v pořádku a přeji Vám to. Nepotřebuji, nikoho přesvědčovat, každý zde hodnotí svou zkušenost. Spíše já bych řekl, že Vám vadila ta má recenze, když jste mě do ní zatáhl. Neměl bych důvod na ni reagovat, tak jak nereaguji na ty ostatní. Hlavně není důvod, abychom si my dva zde kvůli někomu jinému kazili den. Přeji krásný den :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání