Napsat recenzi

Návrat z dovolené

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 382 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásné prostředí v krásné přírodě.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Velké a slušně vybavené pokoje. Jsme nenároční klienti zvyklí na skromnější ubytování, takže první dojem dobrý. Ale brzy jsme zjistili, že kvůli čtyřem lidem pan domácí topit v budově nijak zvlášť nebude a bylo nám na pokoji zima. Pravdou je, že po stížnosti na teplo s odůvodněním, že jsme na horách, tak co se divíme :-) jsme dostali zapůjčen přímotop a bylo lépe. Voda tekla také jenom trochu teplá, vířivka byla trochu teplá, do bazénu jsme se neodvážili, ten byl studený a po celou dobu našeho pobytu se nenašel odvážlivec, který by tam vlezl. Na víkend přijeli další hosté a najednou začalo topení hřát! Jednu noc - poslední - jsem spala dokonce jenom v pyžamu bez termo prádla a mikiny a sibiřek. Takže zpočátku chyběla asi jen dobrá vůle.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

S jídlem jsme byli vcelku spokojeni, ale o rautu ke snídani se mluvit nedá. Klasicky - salám sýr, pečivo, káva, čaj, jogurt. Hlad jsme neměli, ale pro náročnější rekreanty by tato forma snídaně nestačila. Dnes je na hotelech daleko víc jídla a větší výběr, pokud je v nabídce uveden raut. Večeře dobré, polévka + hlavní jídlo. V baru jsme si mohli něco koupit při večeři, v průběhu dne personál v budově nebyl. Takže dát si např. kávu anebo nealko nebylo možné. 3,5 km byl obchod v Halenkově, kam jsme si zašli koupit pití.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybaven je rodinný penzion dobře, personál milý. Ale problém je právě v tom, že to není hotel, tam by byla recepce a někdo by se o hosty stále staral, zde si musíte provozovatele odchytit při snídani anebo při večeři, jinak během dne je penzion bez personálu.

S úklidem jsme problém neměli, Pokud jsme na dovolené čtyři dny, tak netrváme na tom, že nám musí někdo každý den uklízet.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Ideální podmínky pro sjezdové lyžování a běžky jsou všude v okolí a není problém si vybrat podle náročnosti lyžařů. Po této stránce super. Nám vyšlo krásné počasí a bylo dost sněhu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí penzionu je velmi pěkné, je tam klid a krásná příroda.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Upřímně, v zimě bych tam podruhé nejela, protože mi zima na pokoji dost vadila. Rozhodně ne s malými dětmi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zámeček Dinotice: Zámeček Dinotice - 17. 2. 2017 20:22

Dobrý den paní Sofi, ano, na ostatních hotelech je daleko více jídla, my ale hotel nejsme. :-) Bar je na anšem hotelu přizpůsoben polopenzi ( snídaně, večeře), v odpoledních hodinách jsme již v 16.00 byli na restauraci přítomni. Lidé si k nám vozí zásoby jídla a pití dostatečné a naši restauraci v průběhu dne nemají zájem navštěvovat. Děkujeme Vám za pobyt v našem penzionu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání