Napsat recenzi

Hodnocení pobytu na zámečku v Dinoticích

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2017
Přečteno: 209x
Recenze se líbila: 292 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Zakoupili jsme si pobyt na slevovém servru, ale zklamání ne ze samotného hotelu jako spíše s úrovní poskytovaných služeb. Nabídka neodpovídala skutečnosti. Naštěstí jsme většinu času trávili mimo hotel při sportu, takže jsme si pobyt zpříjemnili jinde.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování v pěkných, čistých, velkých pokojích. Drobný stavební nedostatek - poškozená dlažba. Co nám ale vadilo nejvíce, to byla zima na pokoji. První den jsme si šli zalyžovat a po návratu na hotel jsme se těšili, že si dáme pěkně horkou sprchu. Jaké bylo zděšení, že voda tekla sotva vlažná. V noci nám byla taková zima, že jsme museli spát i v minikách. Druhý den se situace opakovala, až se i ostatní hosté začali bouřit. Bylo nám řečeno, že topení a ohřev vody je nastaven někde u dodavatele energie a nejde s tím nic dělat? To jako hosté mají v zimě mrznout? Nicméně poté došlo k mírnému zlepšení, takže stejně jak psala i předchozí klientka, chtělo to jen trochu dobré vůle.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně se měly podávat od 9 hodin, ale to se teprve začal připravovat bufetový stůl, ačkoliv v nabídce bylo uvedeno od 8:30. Pokud chcete vyrazit někam na hory nebo na výlet, tak mi to přišlo dost pozdě. Večeře byly chutné, ale opět trochu zklamání - v nabídce byly uvedeny i minutky, speciality, možnost vegetariánské stravy či něčeho sladkého, což k dispozici nebylo. Kdybyste si chtěli třeba odpoledne dát kávu, tak nebylo kde, restaurace a bar byly uzavřené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

V průběhu pobytu byla na objednání k dispozici sauna, tu jsme vyzkoušeli a bylo to moc prima. Avšak k dispozici pouze jedna sprcha, druhá poškozená, WC zamčené. Bazén byl také k dispozici, ale na dně byly vidět usazeniny, bylo vidět, že jej hosté nepoužívají neboť teplota vody byla pouze 26°C, avšak teplota vzduchu byla ještě daleko nižší, takže by jste asi zmrzli :-( . Vířivku jsme nevyužili, rovněž k vůli chladu.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Podmínky pro lyžaře jsou v okolí velmi příznivé, několik ski areálů, sjezdovky pěkné, upravené, pro pokročilé lyžaře i začátečníky. Služby dobré, lyžařské školy, půjčovny, servis, najíst se v okolí také dá slušně a za dobré ceny.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vše pod sněhovou pokrývkou, ale působilo na nás dobrým dojmem. Klid, za hotelem hned les, prostě v lůně přírody.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Hotel na nás působil dobrým dojmem a pokud provozovatel na některých podstatných věcech zapracuje a připomínky hostů nezamete pod koberec, určitě to může být příjemné místo, tak se jeho klienti budou chtít vracet.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zámeček Dinotice: Zámeček Dinotice - 17. 2. 2017 20:00

Dobrý den paní Renato, vegetariánskou stravu, minutky atd. nenabízí náš hotel, nýbrž slevový portál. Restaurace je přizpůsobena polopenzi, tudíž je otevřená v čase snídaní a odpoledne od 16.00 hod. Pokud hosté chtějí snídaní dříve, není problém jim vyhovět, pouze stačí požádat. V nabídce vyhřívaný bazén nemáme. Teplota na pokojích odpovídá normě. Děkujeme Vám za pobyt v našem penzionu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání