Napsat recenzi

Dinotice Zámeček

Recenze hotelu Zámeček Dinotice *** (Česko - Zlínský kraj - Halenkov)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 441x
Recenze se líbila: 360 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nakoupil jsem přes slevový portál jako romantický víkend. Bohužel ubytování rozhodně není vhodné v zimě, hotel není řádně vytápěn. Neteče teplá voda. Obrovské zklamání, nečekal jsem nic extra, ale tohle mě velmi zklamalo.

Můj pocit takový, že se hotel drží jen tak tak nad vodou.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bylo slušné a čisté a odpovídalo ceně, přes slevový portál.

Co mě zarazilo byla teplota v hotelu. Na pokojích i v restauraci byla zima i ve svetru. V celém hotelu jsme byli my a ještě jeden pár, který seděl v restauraci v zimních bundách.

Pán nám řekl, že s flaškou tvrdého alkoholu se to přežít dá. :-)

Řekl jsem si, že po celodenním lyžování se nahřeji ve sprše. Ovšem připomnělo mi to čas mé vojenské služby. Zima v koupelně a studená voda z kohoutku. Nejsem žádná citlivka, jezdím pod širák i v zimě, ale pokud si platím, tak tohle považuji za samozřejmost.

V tu ránu bylo po romantickém víkendu, kterým tento pobyt propagovali.

Na recepci a baru v jednom mi paní při vznesení mých výhrad jen suše odpověděla, že jsem na horách, ne v paneláku a co jako jsem čekal. Na horách jsem nebyl poprvé, ale takovou zimu na ubytování jsem nezažil. Mimo jiné Halenkov zase tak vysoko položený není. Rozhodli jsme se pobyt ukončit a dohodli jsme se na vrácení peněz. Pochopitelně přes účet, byl jsem ujištěn, že peníze mi budou vráceny do týdne. Potom mi bylo oznámeno, že na konci měsíce. Dnes je to měsíc a nic se neděje, jen výmluvy na to, že ještě neobdrželi peníze ze slevového portálu.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nemohu posoudit, nejedli jsme tam.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

viz výše

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3,8/5)

Kohútka super!!!

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Na okraji vesnice v klidném prostředí.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nechtěl jsem psát žádný komentář, ale přístup k vrácení peněz, mě k tomu donutil. Proto považuji za správné informovat ostatní, aby nemuseli řešit stejný problém a nenapálili se stejně jako my.

NEDOPORUČUJI !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Zlínský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání