Napsat recenzi

Firemní teamuildingová akce v hotelu AutoClub Hotel Morávka

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 310x
Recenze se líbila: 425 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Koncem záři společnost E****. pořádala v hotelu AutoClub Hotel Morávka firemní Teambuildingovou akci pro své zaměstnance.

Chtěli bychom poděkovat majiteli hotelu a personálu za perfektní a profesionální přístup k zorganizování této akce pro 40 zaměstnanců.

Ubytování, strava, okolní prostředí a vybavenost hotelu se nám moc líbila.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování plně odpovídá 3 hvězdičkovému hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

K dispozici jsme měli saunu, tenisový kurt a vnitřní bazén s mořskou solí.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Tento hotel můžeme doporučit jak pro firemní, či soukromé akce, tak pro strávení dovolené pro všechny věkové kategorie.

Ještě jednou velice děkujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 123
z 229 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petra Slavíková: Firemní akce. - 21. 10. 2015 10:12

Je to zvláštní. Skoro po měsíci takové pěkné poděkování za perfektní a profesionální přístup k zorganizování akce. Pan majitel především poděkoval svým zaměstnancům opravdu velice pěkně. Kromě paní provozní všichni odešli. Taková to byla odměna. A snad jste měli opravdu štěstí, co se týče kuchyně, že jste neměli žádné zdravotní potíže. Četla jsem recenze za poslední tři roky. Opravdu totální katastrofa. Poslední recenze z října to jednoznačně potvrzují. reagovat

Zhrzelá kuchařka: Nejsem Petra Slavíková! - 24. 10. 2015 7:11

Dobrý den, jmenuji se Iva Dvořáková a ne Petra Slavíková, jak tady mylně uvádím. Byla jsem vyhozena z tohoto hotelu pro svou naprostou neschopnost a z tohoto důvodu se tady majiteli a jeho týmu mstím. Stejně tak jsem dopadla i na Prašivé, kde jsem vařila předtím a byla rovněž vyhozena. Nejedná se tedy o reálnou recenzi, ale pouze o vyřizování účtu mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem. Proč ne, když to tenhle portál umožňuje a může si tady napsat v podstatě kdo chce co chce, aniž by na tom byl kousek pravdy :-) reagovat

Ivana Dvořáková: Re: Nejsem Petra Slavíková! - 24. 10. 2015 15:26

Dobrý den, pane majiteli. Všechno má své meze. Myslím si, že hosty vůbec nezajímají Vaše vztahy se zaměstnanci. Skutečnost, která se mi nabízí, abych napsala pravdu o tom, jaká je realita ve Vašem provozu, vůbec nebudu komentovat takovým způsobem, jaký jste předvedl Vy. Vyjádření pouze pro Vás: NEJSEM ZHRZENÁ KUCHAŔKA. DVOUMÉSÍĆNÍ PRÁCE U VÁS, HLAVNÉ ZKUŚENOSTI, JE OPRAVDU K NEZAPLACENÍ. MUSÍM POCTIVÉ NAPSAT, ŹE JSEM NEDOSTALA ZAPLACENO ZA POSLEDNÍCH ŚEST DNÍ PRÁCE. Paní Slavíková je opravdu pohodová turistka, která nechápala určité souvislosti. Zná naši práci již patnáct let. Tak se nedivte, že takovým způsobem reaguje. Nikdo se nemstí. Píšete o nějakém vyřizování účtů mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem. Vždyť já jsem u Vás od srpna pracovala tak zvaně na černo. Nedostala jsem žádnou smlouvu. Takže, co na to říct? Jste nejlepší kuchař na světě!!!! Podle toho jednejte jako poctivý chlap. Poznala jsem Vás jako pohodového člověka, ale také jako bezcharakterního chlapa. Závěrem bych chtěla dodat, nechte si mé peníze, když Vás to uspokojí. Nebudu se ponižovat. Ale věřte tomu, že se Vám to jednou vrátí, jakýmkoliv způsobem. Ivana Dvořáková reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání