Napsat recenzi

Prý wellness???

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 436x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přesun o 20 let zpátky, kdo nezažil, pak vřele doporučuji!!! Už jsem projela pár hotelů a zažila několik průměrných a několik báječných pobytů, ale tento to rozhodně nebyl!!

Restaurace, která nemá ani jídelní a nápojový lístek. Provozní - žena majitele, která nic neřeší. Recepční a číšník v jednom, kterého to evidentně nebaví. A mimo to majitel, uklízečka, kuchařka, no na celý provoz hotelu poněkud málo lidí, takže to taky tak vypadá. Žádné informace při příjezdu nedostanete, na co se nezeptáte, to nevíte a že máte na něco nárok? No a co, koho to zajímá, personál ne!

Ubytování  průměrně (3/5)

V apartmánu moc hezké, to je taky jediné pozitivum, které jsem za celý víkend zaznamenala! Bylo to čerstvě dostaveno, ještě vonělo nevyschlou omítkou, ale to by vůbec nevadilo! Na hotelu už to bylo slabší. Jeden pokoj ani nešel zamknout, protože majitelovy děti ztratily klíče asi před rokem. A to je asi málo času vyměnit zámek!

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Nejsem náročný strávník, ale toto fakt ne! První večeře, mimo to, že byla víc osolená, tak docela ušla. Ale obložený talíř po ránu s nechutným salámem, není můj favorit! Hlavně ale pouze jeden hrnek čaje s vodou do 2/3 a nic víc! Žádný džus, žádné kafe, to jedině za peníze navíc. Hodnota, tak možná 20 korun.

Druhá večeře, to už jsme dostali na výběr, ovšem pouze ze tří jídel, ale žádná zelenina, nic lehčího. Dostali jsme plpu s rozvařeným masem, v první moment jsem myslela, že je to prejt. Fuj! To bych neuvařila ani doma!! Údajně to měla být Staročeská bašta (kuřecí a vepřové maso přelité hořčičnou omáčkou), pan Pohlraich by hořce zaplakal, co to bylo za blaf!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

No tak to je lahůdka!!! Nabídka žádná! Pouze masáž, ale nečejte, že masérka bude informována, že ji chcete, takže nic!

Personál naprosto neschopný, majitelé bez zájmu o hosty, evidentně vůbec neví, jak vést hotel a chovat se k zákazníkovi, který je živí!!!

Vybavení, které slibují v bazénu nefungovalo, pouze šly bubliny. A to co mají na stránkách, že je jako k dispozici, tak buď velice dobře zatajili nebo ho nemají!!

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Příroda je tu krásná! Vhodné pro výšlapy...

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Pokud si budu chtít skutečně odpočinout a ne se opět stresovat, tak ROZHODNĚ pojedu příště jinam!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání