Napsat recenzi

Totální propadák

Recenze hotelu AutoClub Hotel Morávka (Morávka Mountain Resort) *** (Česko - Moravskoslezský kraj - Morávka)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 339x
Recenze se líbila: 409 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Neskutečně nefunkční personál. Recepční, servírka v jedné osobě. Nefungující restaurace, a personál naprosto mimo mísu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Nábytek zastaralý, celkově ošuntělé neútulné prostředí. Hned u recepce Vás zarazí naprosté ticho a žádný pohyb ubytovaných osob.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně: nečekejte že se najíte, nebo pochutnáte! Pokud budete mít štěstí a bude připravena horká voda, můžete si udělat čaj. Pokud však máte raději kávu, připravte si 45kč, za které dostanete břečku, kterou stejně nevypijete. Na kakao a další zapomeňte, neboť neexistuje žádný nápojový lístek. První snídani dostanete v podobě obloženého talířku s několika kolečky neidentifikovatelného salámu, plátek sýra a kolečkem játrovky a plátek šunky, másla na špičku nože a čtvrtku rajčete s jedním rohlíkem a krajíčkem chleba. Výhodou však je, že druhou si již můžete vybrat ze čtyř variant. 3ks tenkých párků, sázená polosyrová vejce, opět obložený talířek a lupínky s jogurtem.

K večeři dostanete plátek kuřecího s hranolky a poté možnost objednávky další večeře ze tří možností. Pokud Vám ještě z toho nebude špatně, pak druhá večeře to spolehlivě dorazí. Vepřové výpečky s knedlíkem, špagety či kuřecí kousky s žampióny s polosyrovými brambory.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

První osoba na kterou narazíte je recepční, kterou potkáte posléze v roli servírky u snídaně a večeře.

Hned ze začátku dostanete informaci o Vašem pokoji, který si posléze vyhledáte. Také je možno využít místní bazén s mořskou vodou, kde jdete v plavkách přes recepci z pokoje. Osušku , nebo župan nehledejte-nejsou.

Pokud si myslíte, že si během dne dáte něco k jídlu, nebo posedíte v restauraci, pak na to zapomeňte, protože se s tím že budete něco chtít mezi snídaní a večeří nepočítá. Mimochodem restaurace tam opravdu není, nenajdete otevírací dobu, ani informaci o restauraci.

Vše probíhá v duchu sněz co máš a odejdi. Kuchařka ihned po snídani přechází do protější hospůdky, kde celý den vaří náhodným zákazníkům, aby se večer vrátila do takzvaného hotelu, kde Vám uvaří Vaši večeři. Po večeři odchází a Vy máte smůlu.

U večeře poznáte další členku hotelového teamu, která je zjevně mimo realitu a jen mechanicky plní vaše přání. Chcete-li dvojku vína, pak Vás čeká Sklepmistr 2dcl za 44kč. V lahvích najdete jen bulharská vína o kterých však nikdo nic neví-láhev 230kč.

Pokud budete mít štěstí a vytrváte u stolu a počkáte než se obě členky teamu vypovídají za barem, možná něco dostanete.

Takže za celou dobu potkáte tři zaměstnance+ jejich děti, které se tam volně prohánějí včetně kuchyně, nebo koukají na internet na recepci.

Televizi nenajdete a pokud ji snad na pokoji najdete, možná bude i fungovat.

Wifi nefungovalo vůbec, tedy pokud jste nebyli u recepce.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (3/5)

Nevím, byli jme tam na podzim.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí jakž takž.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Celkově špatný dojem. Očekávání se nenaplní a zažijete neuvěřitelné věci.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 123
z 229 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Moravskoslezský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání