Napsat recenzi

Villa Premier Club Buljarica

Recenze hotelu Pansion Premier *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 99x
Recenze se líbila: 243 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zařizováno přes cestovní kancelář Kovotour. Pobyt naprosto super. Hezčí dovolenou sjem snad nezažil. Ochota a domácký přístup. Pohoda a klídek. Těmito slovy bych vystihnul naši dovolenou v Černé hoře. Když člověk něco chtěl nad rámec, nebyl problém zařídit.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Po příjezdu nám bylo oznámeno, že ve 12 hodin v poledne dostaneme pokoje, což se také stalo. Z počátku byl problém s klíčem, který jsme však do 15 minut vyřešili s ochotnými lidmi z hotelu a pak bylo vše OK. Pokoj měl vybavení jako je sprcha, záchod, no prostě klasická koupelna. Potom v pokoji byla televize, lednička, klimatizace a pohodlná postel :-)

K ubytování nemám žádné výhrady a myslím, že i leckterý hotel by se mohl učit.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Strava byla naprosto super. Shrnul bych to souslovím "Jako doma". Prostě masa, omáčky k nim a celá jídla měla výbornou chuť, vše čerstvé a vždy k jídlu byly housky čerstvě upečené před daným jídlem přímo v kuchyni v penzionu, no prostě takovej servis nemá člověk ani doma. Snídaně byly také výborné. Někdy na slano, někdy zas na sladko. Třeba pletenec s tvarohem na sladko nebo vajíčková omeleta či pletenec se slaninou a sýrem, které byly naprosto skvělé jak když si ráno koupíte čerstvé v pekárně a ještě teplé. Zároveň jsme si mohli vybrat ke snídani, jestli chceme čaj nebo mléko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Wifi bylo zdarma a přesto, že byl občas slabší dosah, tak jsme neměli problém se připojit a komunikovat např. s rodinou, aby jsme nemuseli volat přes síť a místního operátora.

Cokoli člověk potřeboval, nebyl problém sdělit a bylo vyhověno, ale samozřejmě se zamyslete a jako nereálné nápady mohou být asi těžko splněny. Všichni se k nám chovali velmi mile, např. se s námi bavili i o výletu, kde jsme byli nebo prostě jen tak. Paní (slečna) delegátka Věra byla taky super, na cokoli jsme se ptali, nám hned objasnila. Rozhodli jsme se zařídit si cestu domů letadlem, s tím nám také ochotně pomohla. Bavila se s námi jako s přáteli. Ze začátku pobytu také sdělila informace o doplňujících výletech, ale ne to, co je v letácích, ale z vlastní zkušenosti, což se mi hrozně líbilo. Absolvovali sjem výlet na Skadarské jezero. Ze začátku jsme se byli podívat v ekocentru, kde mají i vycpané nějaké ptáky, co na jezeře a okolo něj žijí. Potom už při samotné vyjížďce jsme prvně objeli ostrov Svatý Ivan, měli i možnost koupat se v jezeře dle libosti a celkem dlouho. Po koupání nám dali ochutnat Rakiu, místní pálenku a místní moučník na sladko, takové malé koblížky. Po vyjížďce, která měla asi přes 2 hodiny a byla krásná, jsme měli volno na projití městečka Virpazaru a nakoupit např. suvenýry a dát si jídlo a převlečení z plavek po i před projížďkou po jezeře bylo domluvené od průvodkyně v hotelu místním, kam by normálně nepustili lidi neubytované v tomto hotelu. Po tomto celém výletu nás autobus zavezl zpět do Buljarici. Zastávka je asi 50-100m od penzionu, takže nikde dlouho nejdete. Shrnuto = bude se nám tam po všech stýskat, super lidi.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž byla 5 minut chůze od ubytování. Když jste si přidali dalších 5 minut a prošli jste kempem po cestě až kus dál, měli jste pláž skoro sami pro sebe. 10 metrů okolo vás nikdo nikde. Moře bylo super a čisté. Jedině doporučím vzít si sebou nějaké boty do vody, např. gumové kroksy, ať nešlápnete na ježka, těch je v tomto moři dost.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

obchod byl zhruba 10 metrů od ubytování, hned pod ním. Cokoli vám tedy chybí, skočíte si dokoupit a nezabere Vám to ani 10 minut, když se snažíte tak ani 5. V Okolí byla cesta ke kostelíku, kam jste si mohli vyšlápnout za pár minut a je to taková krásná památka. My jsme chtěli k tomuto kostelíku dojít, ale nakonec jsme zvolili špatnou cestu a šli jsme kolem penzionů, kterých tam je hodně, ale došli jsme celkem vysoko nad Buljaricu, odkud jsme měli výhled na celou "naši" pláž i na hory, které okolo Buljarici jsou.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Skvělý, výborný. Prostě jsme se tam cítili vítani, jako doma. Přátelský přístup ode všech. Skvělý zážitek. Základ byli tito lidé a pak se nám tam líbilo vše. U moře i výlet na Skadarské jezero.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání