Napsat recenzi

Penzion Premier Buljarica

Recenze hotelu Pansion Premier *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 741x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená pro nenáročné a pro ty, co hledají spíše klidnější dovolenou...

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Zařízení pokoje velice zastaralé. Byli jsme zde s manželem a dvěma syny, tudíž dva pokoje, jsme rádi, že na nás vyšly pokoje s jednou terasou, nedovedu si celkem představit to narušování soukromí,pokud bychom ji sdíleli s cizíma lidma, jelikož terasa nebyla ničím oddělená. Ve vybavení stará lednice, televize s programy Černé hory a RTL (ale to není rozhodující,jelikož na dovolenou tak daleko nejedu sledovat TV). V příšerném stavu sprchový kout, kdy jsem měla obavu, aby při sprchování na mě něco nespadlo a nebo abychom nevytopili koupelnu, jelikož odpady asi léta nikdo nečistil. Splachování WC zajištěno kusem drátu.Díra pod vaničkou atd atd. Čistota-toť pro ně zřejmě také pojem neznámý... Pokoj synů - katastrofa !!! Od začátku až do konce pobytu příšerný zápach stuchliny, nešel ničím převonět.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně,oběd i večeře servírované. Na snídani vždy malé marmeládky,medy a máslíčka plus jejich domácí pečené bulky, čaj nebo mléko zdarma. Dále vždy obložený talíř - někdy párky, paštika, sýry, slanina, koblihy, vaječné omelety... velice chutné. Vždy při večeři jsme si vybírali na další den ze dvou jídel - oběd i večeři. Jelikož jsme zpočátku nikdo nerozumněli o jaké jídlo se jedná, zřejmě byl pak zajištěn delegáty překlad. Ke každému jídlu vždy zeleninový talířek - rajče,okurky,zelí. Dvakrát za pobyt byla v nabídce ryba. Jídlo chutné, ale celkem dost mastné, většinou brambory v podobě mastných hranolků, kdy olej zůstával na talíři a v něm maso... Člověk se špatným zažíváním či žlučníkem by měl hodně velký problém! Tudíž sebou léky nebo Fernet :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V penzionu žádné možnosti sportovního či kulturního vyžití nejsou, žádný bazen ani hlídání dětí atd. Ale to jsou určitě všichni informování a komu to vadí, tak určitě jede jinam. Co se týče služeb personálu - denně vyměna ručníku, koše. Obsluha při jídle výborná, rychlá, sympatická, úslužná... prostě na jedničku (vlastně na 5, co se týče hvězdiček :-) ).

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Na vzdálenost k moři je určitě také každý informovaný, takže jej nepřekvapí těch cca 400-500 m. Co bylo hrozné, je okolí cesty na pláž - jelikož je to i cesta ke campingu, tudíž velice rušná, neustále se vyhýbáte autům. Dále procházíte kolem zapáchajících kontejnerů, což je v tom horku omluvitelné, ale už ne to, že se odpadky házejí kolem nich - nepochopitelné pro mě, když prodejci ovoce a zeleniny mají tyto kontejnery relativně vedle sebe a shnilé zbytky házejí kolem kontejnerů, takže i když jsou tyto vyvezeny, i nadále kolem tlí neskutečné množství shnilotiny, brrr prostě nadechnout a nedýchat! Od penzionu na tuto cestu přecházíte velice rušnou cestu, nejlepé podchodem, který zapáchá úplně stejně jako kontejnery... No a s mořem máme dobrou zkušenost, žádné odpadky neplavaly, docela čisté, i když jeden den v něm plavala nějaká pěna (??), pláže moc neudržované, plné špačků z cigaret... Lehátka a slunečníky za poplatek 5 euro. (my jsme si koupili svůj slunečník u stánku za 8 euro,který jsme si dovezli do ČR). Vodní sporty - šlapadla, skutry...nevím za kolik, nezajímali jsme se o to.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí penzionu - z jedné strany cesta, z druhé obchod, opodál rušná silnice... nic moc, ale vynahradil nám to luxusní výhled na hory a moře! Nádhera! V blízkosti na kopečku kostelík - hezká procházka a opět nádherný výhled po okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Určitě bych neřekla, že bychom se tady chtěli vracet, ale celkově spokojenost, pro ty kdo chtějí zažít klidnou dovolenou - proč ne. Zaplatili jsme si výlet lodí do Budvy (10 euro/os.) a plavba nádhera,ale Budva a okolní pláž už neee. Hlava na hlavě. Pro ty, co jedou i za zábavou asi vyhovující, já bych toto nevolila. Buljarica mi vyhovovala, možná by se měli zamyslet nad trochou kulturnosti vesnice, více obchůdků (po cestě na pláž dva stánky s věcmi do moře a suvenýry), dva stánky s ovocem a zeleninou, jedna zmrzlina... Že bych penzion doporučila svým známým - asi ne, ale neznamená to, že bych byla nespokojená - je to spíše tím, že většina mým známých jezdí do luxusnějších destinací...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání