Napsat recenzi

Recenze: hotel Vila Premier *** (Černá Hora, Buljarica)

Recenze hotelu Pansion Premier *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 113x
Recenze se líbila: 225 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z výšlapu Výhled z výšlapu
  • Pláž (ne z přelidněné části) Pláž (ne z přelidněné části)
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu
  • Hotel Hotel
  • Vpravo kostelík, ke kterému se dá dojít Vpravo kostelík, ke kterému se dá dojít

Úžasná dovolená! Buljarica a hotel Premier rozhodně patří k místům, kam bych se jednou vrátila. Nemám co vytknout.

Kupováno přes I***; dopravce K**** (20. - 29. 8. 018)

Ubytování  průměrně (2,9/5)

První dojem rozhodně není, co člověk čeká od tříhvězdičkového hotelu u nás, přece jen v Černé hoře panují jiné poměry. ALE! Pokoj je útulný (my jsme měli pokoj pro 2), je v něm funkční klimatizace, lednička, sprchový kout, vlastní sociální zařízení, televize, balkon sdílený s druhým pokojem. Postel je pohodlná, kolem ní 2 noční stolky s poličkou nad postelí. Žádný přepych, ale normálnímu člověku, který si jede odpočinout to stačí bohatě. :)

Jídelna byla v přízemí u terasy, takže byl krásný výhled, čerstvý vzduch, protože jídelna je volně průchozí s terasou.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Nemám co vytknout. První den mě jen zaskočily játra, protože nejsem zrovna jejich velkým nadšencem. Nicméně to byl pouze první den, jinak jsme měli vždy na výběr ze 2 jídel (jídelníček psaný česky) na oběd i večeři. Kuchyni bych přirovnala k naší české - masa, omáčky. Všechno bylo vážně výborné! Vždy jsme dostali talíř se zeleninou nebo salátem, po obědě dezert - zmrzlina / meloun / domácí buchta.

Na snídani (i v průběhu dne) měli výborné domácí čerstvé pečivo a čaj (většinou z čerstvé máty). Střídaly se sladké snídaně se slanými, někdy si člověk dal, na co měl zrovna chuť - nejčastěji jsme dostali pečivo, k tomu v těch malých kalíškách marmeládu, med, máslo, paštiku, mazací sýr. Jednou byla i vaječná omeleta a dvakrát místní motanec - nasladko s tvarohem a naslano se zapečenou šunkou a sýrem (toho bych se mohla užrat!).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Všichni jsou děsně vstřícní a ochotní. Hotel funguje jako rodinný podnik, takže pokud člověk není kakabus a nevyhledává nesmyslné chyby, není si na co stěžovat. Vždy se nás (tedy hlavně mladá slečna Mirela, která nosila jídla) zeptali, jestli chutnalo a bylo všechno v pořádku, věděli, že jedeme na výlet a sami nám řekli, že pro nás připraví "lunch pack," zeptali se, jak bylo na výletě, vždy se mile všichni usmáli (samozřejmě je nutné se usmát i zpětně, z osobní zkušenosti vím, že usmívat se na někoho, kdo by vraždil pohledem, není nejpříjemnější, obzvlášť když se na ten samý ksicht máte dívat celý týden).

Wi-fi připojení mělo místy mušky, kdy člověk musel hledat signál, ale na to napsání zprávy popřípadě zavolání to stačí. Plný signál se dá vždycky chytit v přízemí. :)

Slečna delegátka byla taky skvělá - pomohla, s čím mohla, co nevěděla, dohledala a pozjišťovala, mluvila z vlastní zkušeností a ne z nějaké brožury. Nám pomohla zajistit zpětné letenky navíc, protože cestu jsme původně měli autobusem - vše bez problému.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Od hotelu asi 5 minut pěšky ke kamenito-písčité přelidněné pláži, nicméně pokud člověk není líný a popojde o půl kilometru (asi dalších 5 minut), situace vypadá asi takto: člověk, 10 metrů nic, člověk... Takže skoro nikdo nikde. :) Vstup do moře je pozvolný, jen kamenitý, takže to sem tam trochu podklouzne, když k tomu napomůže vlna.

K čistotě - Černohorci přece jen nejsou nejsvědomitějším národem asi a kde co kolem sebe odhodí, takže se mezi oblázky najde vajgl, alobal, kus igelitu... Nicméně tohodle ubývá opět s tou ušlou vzdáleností. :)

Asi bych skrz přístupnost pláže a její vzhled (kamínky, písek) nedoporučovala pro lidi, kteří mají problém s chůzí nebo přesunem na místo - například na vozíčku by to bylo poněkud náročnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Hotel je na kopci s výhledem na moře na jedné straně a s majestátními horami hned za zády. Pod hotelem (asi 20 metrů) je obchůdek, něco jako u nás samoška, kde se dá koupit všechno (nenašla jsem jen žiletky a desinfekční gel) a hlavně všechno vychází levněji než u nás. :) Pak je možnost si udělat ráno (to je nejpřijatelnější počasí) procházku ke kostelíku, odkud je krásný výhled (nicméně my tam nedošli, skončili jsme na něčím soukromém pozemku, odkud nás hnali psi, takže upozorňuji - ne cestou hned za marketem, ale až před benzínkou! :D)

Je tu i pár restaurací, kdyby člověk dostal na něco chuť, cestou k pláži pár obchůdků se suvenýry, nicméně žádné pohledy, známky nebo poštovní schránky, takže se nedá nic poslat.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Zatím nejlepší dovolená v životě!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání