Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 659x
Recenze se líbila: 501 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel si hraje na 3 hvězdičky a má zdaleka jen dvě. Pardon, prý ne hvězdičky, ale lodičky....

Za dob ROH byl jistě jedním z nejlepších, doba se ale změnila a oni si toho zřejmě nevšimli. Zájezd jsme koupili jako "Light all inclusive" takže na omezené občerstvení jsme byli upozorněni, výraz je to pro mě ojedinělý, nikdy jsem ho neslyšela. Nápoje byly časově limitované a musím souhlasit s kritikou tady co jsem četla, že pro 600 lidí je jeden automat na pití opravdu málo, a fronty se dělaly. Takže vyjímkou zřejmě nebylo, že sirup docházel a pití bylo hodně koncentrované. Pivko bylo dobré, víno trpké a kyselé a rakie kořalka nic moc. No a na hluk jsme upozorněni nebyli, diskotéka přímo pod hotelem hrála do 1h každý den a snažila se přeřvat všechny diskotéky v okolí. Během dne slyšet také byla i když méně. Jsou tam dvě vedle sebe.

Wifi v této době řekla bych patří k více než normálu, ta tam nešla, jo vlastně šla asi třetí den na 10minut a pak poslední den kdy jsme odjížděli jinak ne.

Ubytování  průměrně (3/5)

Postele od sebe byly oddělené nějakou poličkou která nešla oddělat. Voda teplá tekla až po dobrých 10minutách odtočení studené vody. Odpad neodtékal. Klimatizace byla nad jednou z postelí, což z dovolených znám že by měla být nad dveřmi vchodovými, nebo balkonovými, nad postelí to uvítá asi málokdo. Navíc byla rozbitá a když se při ní usnulo, vzbudili jsme se zimou. Když zapnutá nebyla, nešlo spát, takže jsme to museli korigovat podle toho jak nám bylo během noci. A zásuvky? Jedna byla velmi ledabyle přimontovaná, když jsem na ni upozornila, udělali to a když jste vytáhli nabíječku i když opatrně, bylo to zase stejné.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně každý den byla stejná, párky, vajíčka omeleta a celé vařené atd. Párky nic moc, takové umělé. Pečivo stále stejné, bulky, croisanty, nebo divný chleba nebo veka, která se každý den také jíst moc nedala. Káva byla jen na snídani, a s mlíkem pít šla.

Obědy přeplněné nebyly asi z důvodu polopenze a i když nebylo moc z čeho vybírat, celkem to obměnovali.

Večeře napráskané, ryby které měly být 3x v týdnu jsme čekali víc. Byl jen jeden druh stejně dělanej a někdy i přesolenej. Těšili jsme se že ochutnáme větší rozmanitost ryb na kterou jsem si zašli do města. Okurky jako nabídka mezi saláty, byly nakrájené a suché a často hořké.

CO ME HODNĚ ZKLAMALO BYLO OVOCE, TO VŮBEC NEPŘEBÍRALI A V MÍSE BYLY NAHNILÉ BROSKVE A JABLKA. MELOUN BYL JEN NĚKDY K VEČEŘI A POKUD SI ČLOVĚK NEPOSPÍŠIL BYL BRZY SNĚZENÝ. Na výlet dělají balíčky, udělali nám dva a v jednom byla broskev zespoda shnilá.....pokud se nepletu dělají ho den předem.

S doplňováním snězeného jídla moc rychlí nebyli...... Když jsme viděli saláty a ochutnali je, bylo skoro všude maso. Např řepný na který jsem se moc těšila, bylo obarvené maso a řepa skoro žádná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Každý den uklizeno, mýdlo malinkaté na umyvadle, šampony dva sáčky na celou dobu pobytu a toaleták obyč který teda doplnovali.

Wc u jídelny přístupné pouze v době vydávání jídla, večer ale i ráno wc v hrozném stavu, mokro, špína, bordel a smrad. Žádný toaletní papír. I když jsem na to upozornila delegátku, nezměnilo se to. Od hotelu se 3 hvězdičkami bych čekala víc.

Samy delegátky byly moc fajn a v místních podmínkách se maximálně snažily, viz vyčištěný odpad u nás na pokoji a "opravená" zásuvka.

.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláže samý kamínek, do moře se šlo opravdu špatně, doporučuji boty do moře. Pláž u hotelu ohraničena a hlava na hlavě, špína. Nás to odradilo a chodili jsme na nuda pláž, voda čistá a dalo se plavat docela daleko. Bohužel nějaký bordel sem tam byl, ale asi míň než na veřejné pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Rušno diskotéky, a promenáda jak tady už někdo psal, se šlo ve dvou směrech, hlava na hlavě.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Příště jedem jinam, sem už nikdy víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání