Napsat recenzi

Hotel Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 765x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 4

Pokud chcete pravdivou a reálnou recenzi - čtěte:

Dovolená byla pro nás naprostá tragédie a zklamání. Cestovka hotel prodává jako 3* hotel, ale stěží dosáhne na 2*. Celková úroveň pobytu zcela neodpovídá částce, za kterou je zájezd prodáván.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje, které jsou na obrázku od cestovky vůbec neodpovídají realitě. Prosím prohlédněte si námi přiložený obrázek. Po příchodu do pokoje nás do nosu "praštil" nehorázný smrad z koupelny, kterému nešlo zamezit po zbytek pobytu. Umyvadlo bylo uvolněné a viselo výrazně doprava, ve sprchovém koutě neodtékala voda a hadice od sprchy byla děravá, takže osprchovat se byl pomalu nadlidský výkon. Na toaletě bylo nainstalováno prkýnko, které bylo větší než záchodová mísa, takže se každý při jeho použití nestabilně kýval :D Pozor, ze stropu v koupelně padá omýtka.

Na špinavých a pokýpaných matracích je natáhnutá taková bíla poduška, na které byly ještě zbylé vlasy po předchozích klientech. K přikrytí dostanete bílé prostěradlo. Pokud by vám byla v noci zima, jsou tu pro vás hnědé deky (můžete vidět na obrázku), ke kterým však není žádlé povlečení a nedělejte si prosím iluzi, že jsou po každých klientech prány.

Z chladničky se po otevření linul smrad ze zkažených uzenin, který zamezil jakékoliv použití.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo se víceméně neustále opakuje. Snídaně: vejce, párky nevalné kvality, vaječná smaženice, salám, margarín, slaný sýr, pečivo. Ze zeleniny a ovoce bývá zastoupena pouze okurka a rajče, občas meloun. Oběd/večeře: kuřecí nabo vepřové maso s různě barevnými omáčkami, které však více méně chutnají stejně, bramborová kaše ze sáčku, rýže. Naprosto nechutné je viditelné recyklování surovin - např. pokud na snidani byly vejce natvrdo, na oběd dostanete vajíčkový salát, apod. Jediné co můžeme pochválit je výběr sladkých desertů.

*ALL INCLUSIVE - Pokud si hodláte zakupit pobyt s all inclusive, čtěte pozorně. All inclusive je zde poskytováno následovně: V jednom z hotelových bloků je malá nevětraná místnost s dřevěným pultem a dvěmi zpocenými a neochotnými Černohorci, kteří vám budou čepovat nápoje a tvářit se na vás jako na největší "socky". S nápojem si můžete sednou na dřevěné lavice, které se nachází na ušlapané travnaté ploše o rozloze zhruba 10 x 10 metrů. Terén je zkopce, lavice rozvyklané. Tím, že hosté občas vylijí nějaký ten sladký džus, se v tomto místě hodně rojí bodavý hmyz.

Jestli jste se domnívali, že si služby all inclusive užijete na promované terase nebo na lavičce v překrásné zahradě => NENÍ TOMU TAK, vyhodí vás z tama. Terasa, která naláká najednoho klienta, je pouze pro klienty, kteří za pití zaplatí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokoje: cestovní kancelář uvádí, že pokoje obsahují telefon a lednici. Telefon se na pokojích nenachází. Lednice není lednice, ale pouze chladnička s větrákem, pokud do ní dáte například nějaké jídlo, velice rychle se vám zkazí.

Uklízení pokoje: pouze vynášení koše, žádná výměna ručníků, zameteno nebo vytřeno nebylo ani jednou za 8 dní

Personál hotelu: Pokud o něco slušně požádáte, vždy vám dají najevo, jak jim nesmírně otravujete život. Jedna "veselá historka": Při večeři jsem si "dovolila" vzít půl litrovou sklenici, která byla určená na pivo a chtěla jsem do ní dát čistou vodu, protože jsem měla velkou žízeň a nechtělo se mi chodit pro vodu 4x. Číšník mi sklenici z ruky doslova vytrhl a pokáral mě, že na vodu jsou POUZE tyto menší skleničky...

Wifi připojení - je dostupné pouze na hlavní budově v prostorách recepce

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž hotelu není soukromá, takže počítejte s tím, že bude vždy napráskaná i lidmi z okolí. Lehátko se slunečníkem si můžete půjčit za 3 €/den, ale nikdo vám nedá žádné potvrzení/papír, tzn. že jakmile jdete např. na oběd, je naprosto běžné, že vám místo někdo jiný obsadí.

Místo působilo velice nečistým dojdem, všude samé nedopalky a odpadky. Občas narazíte na dámskou vložku nebo použitý kondom.. to myslím mluví za vše.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí je dlouhá promenáda, na jedné straně hotely na druhé bary => promenáda je vždy velice přelidněná a neustále zde jezdí automobily. Ve vzdálenosti asi 20 min se nachází dva supermarkety. Kromě moře, barů a obchodů s cetkami, jako jsou mušličky se třpytkami, zde není nic k vidění. Pokud chcete vidět něco více, budete si muset zaplatit dodatečné výlety.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

*Cestovka z hotelu dělá něco, co vážně není

* Místo absolutně není vhodné pro klienty, kteří si chtějí odpočinout v klidu a bez naustálých davu lidí

* Nikde jinde jsme nebyli tak komplexně nespokojeni jako tady

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

K. : pravda - 19. 8. 2015 19:58

kdybych vaši recenzi četla před dovolenou, řekla bych si, že jste věčně nespokojená rýpalka. Bohužel tomu tak není a sami se s přítelem chystáme zájezd reklamovat. O All in se nedá vůbec mluvit a hotel? Sotva 1 *. Uvidíme co se bude dít. reagovat

Ivana Verner: Re: pravda - 29. 8. 2015 14:06

máme totožnou zkušenost..bohužel jsme si take zakoupili od ck *** zájezd do hotelu Korali v Sutomore a zkušenost je hrozná, jsme hodně tolerantní ale byli jsme tam se třemi dětmi jedno půlroční a úroveň všech služeb byla nejhorší co jsme kdy zažili a navíc bez předchpzího upozornění jsme se na poslední chvíli před odletem zpět dozvěděli, že letíme s mezipřistáním v Ostravě... kupovali jsme záměrně let z Pardubic kvůli krátkému letu a absolvovat s miminem dvojí přistání a start při tak krátkém letu je opravdu paradoxní... pokud bychom předem věděli, že bude mezipřistání, koupili bychom zcela jiný zájezd... budeme vše reklamovat, máme fotky, kterým lze těžko věřit, že je dnes toto možné prodávat jako standartní .......co se týče strav, nejsme nijak nároční, ale opravdu se vařilo ze zbytků a recyklace jídel byla několinásobná a na první pohled zřetelná.... reagovat

Hálovi: Re: pravda - 30. 8. 2015 14:27

Máte pravdu. Vrátili jsme se včera.29.8.2015. Líní černohorci,je jim šuma fuk co si myslíte,mají raději ruskou klientelu. No stejná mentalita asi. reagovat

Manzele ze Zatce: Totalni propadak - 30. 8. 2015 14:58

Vse co napsala pani Michaela je pravda a se vsim naprosto souhlasime. Je smutne, ze jsme se nemohli dockat navratu domu. Tato dovolena rozhodne neodpovidala cene a sluzbam 21.stoleti. Rozhodne nedoporucejeme!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání