Napsat recenzi

hotel Korali pouze**

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 412x
Recenze se líbila: 490 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v uvedeném hotelu mně naprosto neuspokojila a to jsem se tolik těšila. Bohužel jsem nevěřila špatným recenzím a musela jsem se přesvědčit na vlastní oči. Bylo to velké zklamání po předcházejících dovolených. Chtěla jsem se ale po dlouhé době vrátit na místa, kam jsme jezdili před 35 lety a kde jsem si oblíbila nádherné moře a země od severu až k jihu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Proč jsou avizovány 3 ***, když i na ceduli hotelu jsou pouze 2. Veškeré zařízení je zastaralé, nefunkční. Sprchový kout zašlý s pleswnivými závěsy. Za celý týden nebyly vyměněny osušky ani ručníky, pouze dodán toaletní papír a vysypán koš. Na společné WC u jídelny se nedalo kvůli nečistotě vůbec chodit.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo bylo stále stejné, žádný výběr. Příloha pouze 1, takže v mnoha případech vyhrál chléb. Minimální výběr zákusků / což mně nevadilo, protože je nemusím/ ale i ovoce /hroznové víno a zelená jablka/. Asi 2x jsem byla u toho, kdy přinesli na mísu 3 banány a 3 nektarinky. Štěstí měli ti, kteří natáhli první ruku. U snídaně byly neustálé fronty u automatů na kávu, čaj i džusy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel z dob totality, byla by potřeba velká rekonstrukce. Při každém příchodu do jídelny jsme se museli prokazovat kartičkou k zapsání, abychom náhodou nepřišli na jídlo 2x. To opravdu ne. Venkovní bar byl již uzavřen, takže se pití podávalo v rohu jídelny. Nalévala se pouze rakije a červené a bílé víno, které bylo již předem rozlité ve sklenkách - takže teplé.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře nádherné, čisté, vstup do moře dobrý, teplota vody chladnější / bohužel v době naší dovolené byl i vzduch chladnější než je zvykem v této době/, lehátka dobrá. Lehátka zůstala na pláži tak, jak bylo večer opuštěna, na písku byly všude nedopalky cigaret. Bar na pláži nepatřil bohužel do stravování ALL INCLUSIVE.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Večerní procházka byla pouze ulička podle moře, obchůdky nic moc, takže jsem nevybrala žádné dárečky.

Krásné jsou výlety, zaujala nás Budva i Kotor.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

3 * jen pro krásu přírody- hory a moře. Doufám, že příští sezona začne po velké rekonstrukci hotelu, tím i lepším ubytováním a snad i lepším výběrem stravy. Delegátka Maruška, která vše s ochotou zajistila a zařídila, nemůže být záchranou hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání