Napsat recenzi

Příští rok bych se tam ráda vrátila. 18.7.-29.7.2015

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 496x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Od přistání až po ubytování naprostá spokojenost -bylo o nás dobře a rychle postaráno. Všichni delegáti mluví česky a jsou velice milí a vstřícní. Maruška, hlavní delegátka - nemá konkurenci, takovou hodnou paní jsem ještě nikdy nezažila. Zodpověděla vše na co se kdo zeptal, nikdy nikoho neodbyla. Byla k mání každý den po celou dobu pobytu.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj, přesně jako na fotce od cestovky, úplně dostačující, stejně se tam člověk šel jen vyspat nebo převléct. Uklizeno každý den, ručníky čisté, 1x výměna povlečení postele.

Sprcha fungovala vždy. Klimatizace také.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

K jídlu nemůžu vůbec nic vytknout. Výborná libová masa všeho druhu, přílohy kaše, rýže, opečené brambory, špagety, těstoviny, zelenina, ovoce-broskve, nektarinky, banány, melouny, dortíky-prý dobré, já sladké nejím, tak nevím :), snídaně, párky,opeč.klobásky,5 druhů salámů, bal.sýr, pravé máslo, vajíčka na všechny způsoby, paštiky balené, ovoce, zelenina, sladké koláčky atd. samozřejmě zdravá výživa-marmelády musli, mléko, nutela atd. Pití, výborné džusy a všechny druhy kávy-výběr z automatů. Nikdy jsme nestáli frontu, všeho dostatek, stále doplňovali všechno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Nemám co vytknout. Personál výborný, kmitali všichni a byli moc milí. Na nic se dlouho nečekalo. Jediná chyba k vybavení-wifi, spíš nešla než šla, ale mě to netrápilo-nejedu tam chatovat, ale úžívat klid. Bazén mě vůbec nechyběl.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž 8 minut od hotelu, čistá. Chodili jsme rovnou v plavkách, žádný problém. Moře bylo celkově čisté, ale hodnš záleží na lidech (někteří jsou prasátka), v různých hodinách připlavaly nánosy papírů, vložek a jiných hnusů, ale za půl hodiny bylo zase vše ok. Do vody raději botky, stačí i žabky, písek hodně pálil a vstup do vody přes oblázky. Sprchy na pláži fungovaly. Sporty dostačující. Jedině co nám vadilo, byla hlasitá hudba stylu - duc duc techno! Ale delegátka to hned další den vyřídila a vše bylo ok.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Krásná promenáda kolem moře, dostatek obchůdků, markety, kde bylo vše stejně drahé jako u nás. Pro mladé lidi spoustu diskoték a barů. Mnoho restaurací, občerstvení všeho druhu, od pizzy až po jejich speciality z masa, nevím-my byli přecpaní. Výborné zmrzliny-veliké porce za 1 euro nekoupím takovou ani doma.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nejsem žádný nováček, jezdím k moři každý rok i 2x do roka (Tunis, Egypt, Itálie, Chorvatsko, Řecko) takové ty dostupné-co si můžu dovolit a opravdu hodnotím upřímně a to kladně. Příští rok bych se tam ráda vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání