Napsat recenzi

Hotel Korali - 12.-22.7.2015

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 526x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Černá Hora ma pro letní i zimni turistiku ideální přírodní podminky. Pro české turisty je cenově asi nejvýhodnější destinací, vyjma sousední Albánie. Barska riviéra je krásná.

Člověk musi některé nedostatky přehlížet, je prostě na Balkáně. Nabídka výletu v Sutomore je široká, kdo chce, muže si zapůjčit auto. Většina klientu, kteří neočekávají komfortní služby bude s hotelem i místem pobytu určitě spokojena. Určitě se budeme chtít do Černé Hory znovu podívat.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel Korali ma nejlepší roky sice jiz za sebou, ale pro bežně náročné cestovatele je plné dostačující. Klimatizací funguje, na pokoji je i malá lednička. Úklid je tuším obden, ale úplně to stačí. Doporučuji občas ponechat na posteli 1-2 eura a budete s úklidem určitě spokojeni. Hotel je cca 50 metru od moře a skládá se ze tri budov. Nejlepší je velká zahrada, kde se dá i večer u vina či piva posedět. Kdo je však náročný, ať si zvolí jiný hotel. Hotel ma dobrou polohu, hluk tam je v noci minimální.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo je chutné, byť výběr je omezený, ale každý normální člověk se v pohodě naji i napije. Občas se tvoří fronty v jídelně, ale neni to nic dramatického. My byli s jídlem spokojeni, ale našli se rejpalove, ze byl malý vyber, ze se jidla opakovala atd. Jinak v Sutomore je hodne levne, kdo si chce něco dokoupit, stojí to par eur na pěší zóně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel i služby jsou standardní. Vybaveni pokojů i interiéru hotelu je poměrně staršího data, ale svůj účel zatím plní.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je pár metrů od hotelu. Sety na pláži jsou od tří až deseti eur, záleží, jaké lehátka i jakou část pláže si každý vybere. Navíc lze lodí doplout na další pláže v okollí - za 3 eura jedna cesta. Lepší jít na pláž v části, kde se za sety platí více eur, je zde o něco méně lidí. Občas je na plazi slyšet hlučné techno z plážových barů a kluci cernohorský nemají příliš chuť hudbu ztlumit.

Moře je teplé, trochu horší vstup do moře, ale jinak vše v pohodě.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Promenáda cca 1 km. V okolí je hodne hospůdek, stánků atd. Taxik do Baru stojí 5 eur, do Budvy cca 20 az 25 eur jedna cesta. Budva je cca 35 km.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Pobyt jsme si zpestřili třemi vylety - super je Boka Kotorska. Děsně fajn je delegátka pani Marie. Starší dáma, která je každému k dispozici pomalu 24 hodin denně. Má nadhled a krásně umí zklidnit některé hysterické reakce brblajicich klientů. Černá Hora je krásná země. Stojí za to ji určitě navštívit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání