Napsat recenzi

Jen pro nenáročné

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 923x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Jak již bylo několikrát napsáno, tří a půl hvězdičkový hotel je ve skutečnosti jen dvou hvězdičkový. Rekonstrukce opravdu jen, aby se neřeklo, všechno natřené na černo a konec.

Ubytování  průměrně (3/5)

Rádoby zrekonstruované ubytování odpovídá kategorii dvouhvězdičkového hotelu. Evidentně jsou zde jen pokoje s oddělenými lůžky, protože i přes žádost o manželskou postel nám nebylo vyhověno. Na rozdíl od ostatních jsme neměli s úklidem pokoje absolutně žádný problém, každý den vysáto, vyměněné ručníky, doplněný toaletní papír, dokonce i složené oblečení :D Paní uklízečka byla velmi ochotná, ve všem vyhověla, natož aby se něco neztratilo i když byly peníze pošetile uloženy v šuplíku. A pokud třeba došel papír, nebyl problém si ho vzít na chodbě z vozíku. Největší výhodou byla klimatizace a balkon, ten je s bočním výhledem na moře, bohužel zrovna ten náš byl i s výhledem na popelnice, které příšerně páchly a věčně se v nich někdo přehraboval.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava neustále se opakující a dosti slaná. Přišlo mi, že i zeleninu omývají v mořské vodě. O All Inclusive se nedalo skoro mluvit. Mezi obědem a večeří je tak velké časové rozpětí, že jsme stejně chodili každý den na jídlo. Snídaně příšerné, zlaté české hotely. Na výběr smradlavé párky, které ohřívali i s obalem, páchnoucí omeleta, salám junior, paštika, lupínky a marmeláda. Toť vše. Po třech dnech jsem toho měla akorát pokrk, takže to dopadlo tak, že i mezi snídaní a obědem jsme se šli najíst. U obědu a večeří věčně fronty, jídlo studené. Velmi malý výběr ovoce a zeleniny. Jako velké plus byly však minidortíčky, jenže i tady kontrolovali, co si kdo vezme. Nic se nesmělo odnést ani na terasu, jak jste jednou z jídelny odešli, nesměli jste se vrátit, takže nalévání pití se provádělo pomocí akrobatických cviků přes špinavý pult s nápoji. Nápoje - turecká káva, čaj od rána, červené víno nejhorší kvality, pivo, postmix. Víno a pivo věčně docházelo, po upozornění stejně potřebovali půl hoďky aby dopili kávičku a nápoje doplnili. Bohužel ČH je chudá země, elektřina vypadávala i třikrát denně, hned druhý den nešla od půl deváté do desíti do večera, tím pádem nešlel ani koutek s pitím kromě vína. Za 5 minut deset proud zapnuli, doufali jsem, že nám to tedy nechají alespoň o něco déle otevřené, když nebyla možnost tohoto využít, ale nikoliv, v deset hodin se pití zavřelo a šlus. Jinak veškeré ubrusy a potahy židlí jak v jídelně, tak v rádoby koutku na nápoje, byly naprosto špinavé, ulepené, odporné! Byly špinavé už když jsme přijeli a za celý týden je ani jednou nikdo nevyměnil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál velmi nepřívětivý, v jidelně každého kontrolovali, nedejbože abyste si cokoliv odnesli a nedejbože abyste si víckrát přidávali. Ale když jsme si koupili překapávanou kávu (protože ta nebyla v All Inclusive), hned se z příšerného personálu stali úplně noví lidé. Na recepci jsme se skoro nedomluvili ani anglicky, takže pokud neumíte jazyky, klidně sem jeďte, tady jsou na tom totiž stejně. Delegátka, která sice byla usměvavá, ale absolutně neschopná, nebyla schopná zajistit ani ty nejmenší požadavky, natož zařídit vrácení pasu. Stále slibuje - zařídím, jen mi řekněte a když si řeknete, pošle vás, ať si to zařídíte sami, což je v hotelu, kde se přes svojí či jejich jazykovou bariéru nedomluvíte, trošku problém. A pozor na služby klubového hotelu od CK Kovotour, například levnější taxi do Baru díky Kovotouru nás vyšlo do města bar na 8Eur a zpět taxi, které jsme si odchytli sami, jen na 5Eur. To samé výlety, všechny od Kovotour vyšly dráž. A jak zde již bylo také napsáno několikrát, když jsme si chtěli na pobyt stěžovat, bylo nám řečeno, že jsme první kdo si stěžuje a že hotel je velmi oblíbený. Je vidět, že delegátka nebyla na pláži a neposlouchala brblání celého jejího osazenstva. A když před obědem vypadl proud a lidé přemýšleli, co bude k jídlu, s tím, že asi něco studeného, nějaký pán mimoděk prohodil, že je to jedno, že jídlo je studené i když proud jde.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

První dva dny bylo moře trošku zaplavené nějakými plody stromů,ale bylo teplé. Potom přišla bouřka, moře křišťálově jasné, bez jakýchkoliv známek odpadků či náplav. Ale naprosto ledové! Nedalo se v něm být déle než pět minut. Postupem času s přibývajícími odpadky, přibývala i teplota. Problém Černohorců je, že všechen bordel je smetáván do moře, tam to prostě nikdo neřeší. ČH je ekologická země, ale to jen proto, že zde není žádný průmysl, jinak totiž personál hotelu neměl problém veřejně pálit plastová lehátka přímo v areálu hotelu a obtěžovat tím okolí. Jinak pláž je sice písková, ale je to uměle navezený písek, takže do moře jsou stejně kamínky.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Zahrada udržovaná, promenáda plná obchůdků, ale toť vše. Jestli vás nebaví válet se celý den na pláži a nechcete utrácet za výlety pořádané CK, budete se nudit. Promenáda je asi kilometr dlouhá a pak nic, směrem k městu Bar také nic není. Našli jsme jen nějakou zříceninu v lesíku plném úchyláků a to ještě za cenu, že musíte asi 300 metrů po hlavní silnici, kde vás jen tak tak nepřejedou.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Je to úplně něco jiného, než třeba Chorvatsko, otevřené moře, vše velmi levné, dokonce i zapomenutá pasta Colgate nás v jejich supermarketu vyšla na polovic. Nikdo zde však nedodržuje žádné předpisy, prodej nekolkovaných cigaret před zraky policie, která se stejně objevila za celý týden jen jednou. Zákazy vjezdu a parkování jakoby tu nebyly. Odpadkové koše slouží nejspíš k jinému účelu... Hotel jakžtakž dostačující, strava po 4 dnech skoro nepoživatelná ze stálého opakování, personál nepříjemný. Takže do hotelu Korali maximálně za cenu Super last minute, jinak si budete trhat vlasy z pomyšlení, kolik jste za to dali!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání