Napsat recenzi

Naše dovolená

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 551x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla to po pěti letech naše dovolená u moře.Mohli jsme porovnávat.Nevím co by lidé chtěli ,za tak málo peněz.Byli jsme celkem spokojení.Jen přístup u moře není vhodný pro lidí ,kteří mají problemy s nohama.CK si může blahopřát k takovým delegátům jako je paní Maruška a Honzík.Vždy milí a přivětiví.Bohužel náš turnus zažil sportovce ,kteří zde měli turnaje a tím pádem kraval ,muzika do 1 hod.v noci.A ten brzký ranní odjezd též se nám nelíbil.Do 1 hod. nespíte a ve čtyři ráno vstávat a v čtyři čtyřicet odjezd.

Ubytování  průměrně (3/5)

Dobré,byly každý den vyneseny koše,vytřeno obden.Jen postele byly s hodně měkyma madracema,což pro starši lidi mnoc není pokud jsou zvykli na tvrdší postele.Ale při dobré vůli se to dá vydržet.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Je pravda že to bylo skoro stejné každý den,ale ruku na srdce dávate si doma vždy sedm druhu ruzného jídla na snídaní,nebo 3-4 druhy na oběd.Bylo dostatek zeleniny a výborné saláty.Moučníky moc nemůžeme ale neodolali jsme.Myslím že bylo z čeho vybrat pokud není člověk moc náročný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení normální,co člověk potřebuje na přespaní,když je celý den venku.Kapala nám klima na polštář při prvním použití.Nahlasili jsme to,opravili tím způsobem že dali postele k sobě a hotovo.Při obědě a večeři mělo být nealko neomezeně,bohužel se nám stalo že starší čišník v 8 večer vypl automat a konec ani čistá voda nešla nabrat.To nás rozhodilo byl to velmi nepříjemný pán.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž ,to je kapitola sama o sobě.Binec na ni dělají domorodci i turisté.Co odpadne od ruky leží.Přitom košu je dost,popelníky zapujčili v restauraci na pláži.Jen lehátka která patří k hotelu hrůza ,člověk jak by ležel na zemi.Moře, pěkné, čisté ,jen ty kameny nejsou pro starší lidí,i když jsou boty a není pořádná stabilita tak je zle.Ale bohužel .

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Pěkná zahrada,příjemné posezení v chládku.Jen když se jde do obchodů po promenádě musí se dávat pozor na auta.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Náš celkový dojem není až tak špatný za tu cenu to ušlo.Příště ale budeme hledat jinde a to kvůli tomu přístupu do moře.I pro malé děti to není nejlepší.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání