Napsat recenzi

Krásná dovolená s přítelem

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 708x
Recenze se líbila: 597 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na hotel :) Pohled na hotel :)
  • Krajina kolem hotelu byla nádherná Krajina kolem hotelu byla nádherná
  • Takové moře bylo celý týden Takové moře bylo celý týden

Doporučuji nenáročným klientům :)

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel se nachází pár metrů od pláže s výhledem na moře a hnedka u hl. třídy, kde je spousta stánku s občerstvením a suvenýrama. V některých částí pokojů výhledu bránil vysoký strom, ale celý dny jsme na pokoji nebyli, takže nám to vůbec nevadilo. Cestovní kancelář píše, že hotel je 3hvězdičky, ale není tomu tak. Nad hlavníma dveřma se vyskytují pouze 2hvězdičky. Celý hotel byl klimatizovaný vč. pokojů.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo bylo vynikající. Každý den jsme si pochutnávali. Jeden den jsme si ale museli stěžovat. Jídlo bylo velice přesolené a nedalo se to jíst. Stížnost byla ale velice rychle vyřešena a byli jsme mile překvapeni. Za to díky Petrovi a Marině :) Celý týden tudíž jídlo bez problémů. Vysoký výběr jídla jak o snídani, tak oběd i večeře. Vždy ihned doplnovali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel by měl být po rekonctrukci, ale vzhledem k tomu, že jsem neviděla jak hotel vypadal dříve, nemohu posuzovat. Nám se tam líbilo a věřím, že nenáročným lidem se tam též bude líbit. Personál se nám zdál milý. Co mi ale naopak vadilo bylo to, že bar ALL INCLUSIVE byl otevřen pouze od 10 do 22hodin. Po snídani jste si nemohli vzít na terasu pítí či kávu, byl zákaz vynášení nápojů ven z restaurace, tudíž jste byli hodinu na suchu než otevřeli bar. Večer jste si museli nabrat co nejvíce nápojů z baru po 22hodině jste měli s pitím smůlu. Když se vám chtělo na Wc, museli jsme běžet až do svého pokoje, pač wc po večeři na recepci u jídelny zamykají a je jim asi jedno, že se může stát, že ani nedoběhnete.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Byla jsem u moře třikrát a nikdy jsem nevila tak nádherně čisté moře. Pláž je z písku pár metrů od moře jsou kamínky. Na pláži se povaluje spousta nedopalků, ale za to můžou z větší části černohorci, ale neříkám, že já jsem tam nedopalek nenechala :D Za celý týden moře vyplavalo bordel bůh ví od kud. Plavali tam flašky, plechovky a dokonce i vložka. Ráno bylo zase opět krásně čisté moře. Doporučuji jet na zájezd poslední týden v srpnu. Pláže nejsou tak přeplněné jako o hlavní sezonu. My dorazili 1.9 a pláž byla super.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Dá se říc, že Černohorci jsou strašný prasata. Neřeší koš nebo chodník. Jak se jim zachce, tak svůj odpadek vyhodí. Takže na ulicích, v uličkách spousta odpadků a smrad.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem je tak, že nám se tam moc líbilo a byli jsme spokojeni. Za cenu, za kterou byl zájezd pořízen, nemůžete chtít luxus jako je třeba v 5hvězdičkovém hotelu a že tam to kolikrát není taky žádná sláva. My jsme s přítelem byli spokojeni a dovolenou jsme si moc užili a pokud našetříme, příští rok se tam chceme vrátit!!!!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání