Napsat recenzi

Hotel Korali Čierna Hora

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 742x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • izba izba
  • Hotel Korali Hotel Korali
  • izba izba
  • výhľad z balkóna na okolité kopce výhľad z balkóna na okolité kopce
  • výhľad z balkóna na more výhľad z balkóna na more
  • jedáleň jedáleň
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • pláž pláž
  • záhrada záhrada
  • záhrada záhrada
  • záhrada záhrada
  • záhrada záhrada
  • záhrada záhrada

Týždeň ubehol ako voda, počasie nám prialo, príroda nádherná, more výborné, pláž pekná, strava dostačujúca, krásne výlety, milí ľudia, ochotná delegátka p. Maria. Nechápem, prečo ludia vypisujú nepravdivé recenzie. nemám dovod písať tak, či onak, ale ja a moja kamarádka sme boli nadmieru spokojné.

Ak sa nejaký neporiadok vyskytol, tak to bolo len preto, že ludia si po sebe nič neupracú, špaky z cigariet, papiere a čo ja viem čo ešte hádžu na zem, samozrejme i na pláži.

Čierna Hora je naozaj krásna.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel Korali sa prezentuje u nás ako ***, ale v skutočnosti je **, nie je to žiaden prepich, ale čisto tam naozaj bolo, je to skromnejší hotel, všetko, čo sme potrebovali sme na izbe mali, tuším bol postavený v roku 1968, ale to mu nič neberie na tom, že sa v nom bývať dalo. Kúpeľna pekná, priestranná, posedenie na balkóne s prekrásnym výhľadom na okolité kopce a more, s možnosťou vysušenia uterákov, plaviek.

Nakoniec i cena, za ktorú sme zájazd kupovali veští to, že to nebude luxus nad luxus, to si potom tí veční sťažovatelia na budúce musia kúpiť iný zájazd za iné peniaze, tam sa toho snaď dočkajú.

Potom nebudú musiet vypisovať nepravdivé recenzie na tento hotel, rovnica je jednoduchá, čo zakúpim to mám a nečakám od toho viacej.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravovanie bolo sice jednotvárne, ale bolo chutné, povačšinou sa striedali omáčky s hov., kuracím či bravčovým masom. Čo bol naozaj nedostatok, tak to bola prítomnost ovocia, boli len jabka, sem tam broskyne, slivky, ale tie boli hned preč, sem tam pomaranč. Zákuskov bolo málo, ale vadiť nám to nemusí, veď si každí hladíme svoju postavu, snáď to vynahradili ranné koláče, či jogurt a marmeláda.

Jedáleň bola vždy čistá, žiadne rady sa nerobili, tak ako to prezentovail v recenzii, nie je to pravda a taktiež to platí aj na čistotu, jedine čo v jedálni bolo negatívne, tak to je to, že ludia tam chodili v mokrých plavkách a sadali si na čisté látkové stoličky, samozrejme urobili morku mapu a robili to i napriek tomu, že ich delegátka Maruška na to upozornila, takže zase sa pozrime do svojich radov a nie na čiernohorcov a službu. Samozrejme, že aj im sa da kde čo vyčítat, predsa je to len južanský národ a sami vieme, ako to v takých južanských destináciach chodí a nemusí to byť len Čierna Hora.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavenie hotelu patrí k starším, ale zato ešte k funkčným, neznamená to, že keď je hotel zariadený v staršom štýle, že je neodpovedajúci, ba práve naopak. Služby boli dobre, všetko sme mali, stačilo len poprosit personál.

Upratané bolo každý deň, wc papier bol vždy doplnený, možno by som mohla vytknúť výmenu úterákov, to im moc nešlo, raz nám za týžden prezliekli posteľ.

Čo by som vytkla, tak je to, že sme z pláže museli odchádzať na kávu, nápoje, možno by nebolo na škodu, keby incllusive bar bol priamo na nej, jedine šťastie bolo to, že to bol kúsok, neviem si představiť, že by sme mali chodiť ďalej, to by si asi veľa ludí rozmyslelo i keď malo incllusive zaplatené.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž moc pekná, dlhá, široká, more čisté nezažili sme žiadnu špinu, tak ako to zase bolo v nektorej recenzii, možno tie špaky, čo som už spomínala tam nemuseli byt, ale to je zase o tom, ako sa zprávajú dovolenkári.

Cesta na pláž od hotela bola kraťučká, bolo naozaj blízko k moru, možno tie poplatky za lehátka by nemuseli byť pre ubytovaných v hotelu Korali, za 5eu ste si mohli prenajať na deň celú sadu - 2 lehátka a 1 slnečník, nakoľko tam člověk strávi týždeň, k tomu nejaký ten výlet, tak sa to dá.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí hotelu patrilo k snáď k najkrajšiemu čo može hotel Korali v Sutomore ponúknuť, bola to záhrada s rozmanitou flórou.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem máme dobrý, bolo fajn, nič nám nechýbalo, delegátka výborná, určite by sme sa sem chceli ešte niekedy vrátiť, keď nie do hotela, tak do Čiernej Hory, určite sme zďaleka nevideli všetko, čo tu stojí za videnie, je to krásna krajina.

Nezvykneme písať recenzie, pravdu povediac mali sme strach, ako sa nám predstavi hotel Korali po prečítaní predchodzích recenzii, ale musíme konštatovat, že to čo píšu zlomyselní ľudia sa zďaleká nepodobá tomu, čo sme zažili na vlastnú kožu. Verte, alebo neverte, je tomu tak.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání