Napsat recenzi

Sutomore Korali Montenergro, paráda!

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 404x
Recenze se líbila: 323 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Pláž :-))) Pláž :-)))

Výborná dovolená za skvělou cenu, letecky a inklusivkem na Jadranu za necelých 14 tisíc paráda. Sutomore skvělé místo, výborná zábava na pláži přes den i na promenádě večer a v noci. Prostě to tam žije, vůbec jsme nečekal jak perfekní je Černá Hora! Kdo chce super dovolenou a bavit se mohu jedině doporučit!

Ubytování  průměrně (3/5)

Na pokoji jsem s kámošem byl jen přes noc a to jen někdy :-)))))) takže super vždy nám chudák uklízečka po nás ten nepořádek krásně uklidila :-)))))

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Parádní žvanec, řízky, guláše pečené masíčko. :-))))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Asi ok ale nic na hotelu jsme nevyužili, byli jsme pořád na pláži nebo na pařbách, nebo na pivu v hotelovém baru :-))))))

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Boží pláž i moře! :-)))))

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Paráda promenáda kde to žije a kde je nádherně :-))))

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Příští rok musíme vyrazit na stejné místo a to na minimálně 14 dní :-))))

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Majka Brno: Nesdílím Vaše nadšení - 16. 8. 2017 13:37

Vážení pánové,nevím tedy v kterém hotelu jste byli ale určitě ne v kterém jsem byla já.Tedy podle Vaší recenze.Prosím neblbněte lidem hlavy,ještě je možné,že jste se chodili na hotel pouze vyspat,potom jste nemohli nemohli vidět nedostatky tohoto hotelu.Nejsem nijak náročná ale jako diabetička vyžaduji,pokud mám inclusive aspoň čistou vodu,zeleninu a ovoce.To jsem v tomto hotelu postrádala.Po snídani do oběda nebyla ani ta čistá voda.Po obědě,který sestával ze třech druhů jídla,tak jsem si slušnou kávu musela koupit,protože ta v rámci inclusive se nedala pít. Dále když jsme jeli na výlet,tak jsme nedostali nic a to si představte,že jsme absolvovali výlety tři a pokud by jsme si jídlo nekoupili,tak bychom museli být hladem. Proto upozorňuji ty bláhovce,kteří se přece jen do tohoto hotelu chystají,neplaťte si stravu,jenom nocleh,jídlo se dá koupit všude a levně. reagovat

jirka : Re: Nesdílím Vaše nadšení - 22. 9. 2017 11:48

Pani Majko, mate samozrejme pravdu ,ale bohuzel ty recenze muze psat kazdy, tedy i nekdo ,kdo tam vubec nebyl,ale chce tam prodat zajezd...take jsem tam byl pred lety a nechtel bych ani zadarmo . Lidi tam budou jezdit stale,at napiseme co chceme.. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání