Napsat recenzi

nic extra

Recenze hotelu Delfini Hotel ** (Řecko - Lefkada - Nidri)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 13 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hledali jsme na poslední chvíli a nic jiného volného pro dvě rodiny nebylo. Věděli jsme, že to nebude nic extra, a to se potvrdilo. Bohužel jsme navíc měli delegátku, která nefungovala pro klienty, ale spíše pro hotel - řešili jsme neoprávněný požadavek na úhradu zničeného zařízení, ke kterému z naší strany nedošlo.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoj na přespání vyhovoval, pokud máte dvoulůžkový pokoj s přistýlkami, tak pro starší dítě cca nad 6 let je jedna z přistýlek opravdu nevyhovující. Klimatizace fungovala dobře, avšak za poplatek. Terasa pouze se 3 židlemi a z toho 2 naprasklé. Pokoje se uklízeli každý den, ale na terase nám nikdo nevytíral za celý pobyt, takže když si to nevytřete sami, taháte špínu do čistého pokoje. Sprcha malá a se závěsem, takže voda po celé koupelně, ale v Řecku je to standart. Reference od cestovky 3 hvězdy, ale v reálu pouze 2 hvězdy.

Strava a stravování  průměrně (2,1/5)

Snídaně dostačující, vybere si asi každý. Večeře pouze jedno jídlo a výběr ze dvou příloh. Vždy meloun, tzatziky( hodně česnekové) a salát. Večeře se každých 7 dní opakuje (karbanátek, musaka, grilované kuře, špagety s mletým masem, ryba, buřty, vepřové kostky) - nám chutnalo, občas bylo třeba přisolit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál ne moc ochotný ve stylu pořídil jsem si hospodu, ale chodí mi tam lidi :D

fén nefunkční, prasklé židle na terase (neřešili jsme, což byla chyba - řešte hned s delegátkou nebo hotelem, nebo Vám budou chtít naúčtovat zničení)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž před hotelem kamenitá - nutno mít obuv do vody... písečně oblázková pláž byla až po cca 250 metrech... každé odpoledne moře přineslo trávu a bylo zakalené cca na 2 hodiny... sprcha přímo na pláži chybí

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Docela to šlo. Blízko obchody, lékařské služby (non stop) a lékárny

po cca 1 km je přístav s možností výletu lodí

Celkový dojem  průměrně (3/5)

V Řecku jsme zažili i mnohem lepší ubytování i pláž, za tu cenu nic moc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 72 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání