Napsat recenzi

novým názvem Mare Blue Sunshine

Recenze hotelu Sunshine Crete Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Koutsounari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 1x
Recenze se líbila: 13 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená, hotel spíše na nižší úrovni. Moře, pláž a okolí top. Personál milý, jídlo chutné. Hotel doporučuji, jen je třeba připravit se na pár mínusů. Kréta je ostrov, a nám to naštěstí vyšlo tak, že pouze 2 dny foukalo a na pláži jsme nebyli.

dovolená: 27.7-3.8.2024

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování neodpovídá 4**** jedná se spíše o 3***

Pokoj č. 215, který jsme měli byl s výhledem na moře ale bohužel starý (starý nábytek, přelíčené dveře, koupelna opravdu hrozná).

Klimatizace bohužel slabá, takže bylo na pokoji pořád horko. Měli jsme i balkon, který jsme využívali na sušení plavek, ale těžko se tam otvíraly a zavíraly dveře.

Velmi špatné jsou tam řešené ZÁSUVKY např. na nabití mobilu - na celém pokoji byly pouze dvě (jedna u balkonových dveří, jedna u stolu naproti televize)

Pokoj byl horší částí z celé dovolené, ale byli jsme téměř pořád na pláži, hřišti..

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Jídlo bylo dobré a výběr rozmanitý. Talíře čisté a obsluha velmi rychlá. Sotva jsme dojedli už sbírali prázdné talíře.

V době obědu a večeře není možné dát si kávu, musí se přejít do vedlejšího baru, což nám trochu vadilo.

Nikde v restauraci nejsou k dispozici ubrousky a hlavně párátka! Ale restaurace je umístěna tak, že má člověk krásný výhled na moře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení starší, personál milý. Úklid vždy topový. Bazény také starší ale udržované. Animační programy k dispozici ale nevyužili jsme je. Dětské hřiště na perfektním místě ale malé - 2 houpačky, domeček na hraní a to je vše. Na ten prostor by tam toho mohlo být více, dětí tam bylo hodně a je celé zastíněné, tak je škoda toho nevyužít. Když už tam člověk s dětmi je, tak by nebylo špatné aby tam dali lavičku nebo židle. Není možné si tam sednout.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž a moře krásné - čisté a teplé. Slunečníky a lehátka trochu starší ale funkční. Když bylo 2 dny větrno, tak se do moře moct jít nedalo a pokud člověk zůstane na lehátku tak hrozí že dostane letícím lehátkem po hlavě.

Na baru, který je u pláže chybí hodiny. Člověk ztrácí pojem o čase a pokud chce jít včas na oběd musí mít u sebe mobil/hodinky.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Pozadí hor naprosto famózní. Hotel je sám v této lokalitě a tak to tam není přelidněno. Přes ulici super obchůdek Kalimera - kde člověk sežene opravdu vše a pán je velmi milý. Tam není co vytknout.

S manželem jsme běžci - takže okolí jsme využili i pro tento sport a až na to horko to bylo krásné zpříjemnění pobytu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hodnocení dobré a na těch pár mínusů bychom se tam rádi vrátili, určitě tam mají co zlepšovat. Nepřijeli jsme kritizovat ale odpočinout si a to se splnilo.

Asi největší mínus celé dovolené je velká masa Francouzů, která tam jezdí. Animátoři pro ně připravují různé akce, do kterých frantíky na dovolené zapojují, vše komentují do mikrofonu a celé je to až moc vlezlé. Tohohle tam až bylo moc. Máme rádi klid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání