Napsat recenzi

Kréta Mare Blue

Recenze hotelu Sunshine Crete Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Koutsounari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 17 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme spokojení. Nový majitel to vzal do svých rukou. Letos zahájil první sezónu.A myslím, že příští sezónu bude hotel ještě krásnější.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel převzal letos nový majitel, má jí nový název. Dříve Máte Blue Sunshine, nyní Máte Blue.Jde vidět, že se snaží rekonstruovat a opravovat. My jsme měli pokoj nově vymalovaný. Postele byli také novější. Nábytek jak který. Něco bylo nové, něco vypadalo, že je původní. Koupelna nic moc. Spáry zašlé, byla tam vana a u ní závěs, který mi připadá nehygienický. Byl zašlý. Jinak bylo ale vše funkční a na přespání je pokoj dostačující. Hlavně bylo čisto, uklízelo každý den, uklízečky ochotné. Když jsme byli na pokoji vždy se ptaly zda chceme převléct i ložní prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Opravu vynikající, každý den něco nového. Děti si taky vždy vybrali.V jídelně stíhali měnit a utírat pro nově příchozí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál ochotný. Při ztrátě karty od pokoje též nebyl problém.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž čistá ,hned u hotelu. Kamínky pálí ❗Vstup do moře trochu horší. Ale nic strašného jak jsem v recenzích četla.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nic k vidění. Je to konec světa, pár obchodů kolem. Ale klid.Iarapetra busem 8 km. Tam je rušno.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byli jsme spokojeni. Jediné negativum je, že vzdálenost od letiště je 102 km. Autobus jel asi 2,5 hodiny. Vysazoval ostatní klienty z jiných hotelů. Bus čistý klimatizovany.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání