Napsat recenzi

Jednou a dost

Recenze hotelu Oásis Belorizonte Hotel Atlantico **** (Kapverdy - Sal - Santa Maria)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 998x
Recenze se líbila: 772 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Neodpovídá čtyřem hvězdám

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování v chatkách hrozné. Polovina věcí nefunguje. Klima rozbitá, hlučná, téměř nechladila, takže jsme museli chladit 24 hodin denně. Úklid pravidelný, výměna ručníků 1x za týden.

Kolem chatek vyvěrala kanalizace a smrad z močůvky byl po celém areálu. Nikdo to něřeší.

No Stres = kašleme na všechno.

Používejte trezor (8 Eur na týden) - krade se tam - pozor ! Vyplatí se invesovat 8 éček.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava dobrá, slušný výběr, vynikající ryby ..... Někdy nebyly talíře, někdy šálky, někdy skleničky na pití. Párátka neznají.

Voda balená v PET lahvích je vyrobena na ostrově ze slané vody, čili detilovaná voda "obohacena" o minerály. Pro evropana to znamená slabší průjem. Nepijte ji, vyžadujte vodu ve skle, ta je dovezena z Portugalska.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení žádná sláva. Personál ochotný a milý. Když jdete měnit plážové osušky, tak většinou nemají čisté. TV - nefunguje dálkové ovládání, místní programy + Polsko. Žádný eurosport ani ČT, přesto že jsou prý na SAT TV.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Neskutečně krásné koupání. Super čistá voda, krásně teplá. Písek světlý - nepálí do noh.

Karibik za poloviční peníze.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Okolí hotelu - co chcete od pouštní destinace. Městečko Santa Maria pěkné.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkově bych hodnotil na tři hvězdy a to musím přimhouřit oko.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 100
z 129 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

hanka84: reakce - 7. 9. 2014 9:03

Tak to nechapu, nam nikdy nikdo z chatky nic neukradl, satelitni tv neznamena automaticky ze jsou tam i ceske programy, zatim jsem to v cizine i v petihvezdickovych komplexech nezazila a navic na dovolenou nejezdim abych cumela na tv, rucniky jsme meli denne vymenene. Za ty penize super dovolena!!! Pan at si priste priplati a leti na Maledivy reagovat

Bohouš: Re: reakce - 9. 9. 2014 22:22

Tak to nechápu my jsme měli chatku v super stavu a všichni co sme s ní mi mluvily tak vše ok a Pán asi byl trošičku slepý my jsme měli v tv eurosport. Osušky jsme si měli každý den čisté na pláž a ručníky taky každý den.Jídlo super a voda v PET lahvích je dovežená z Portugalska. reagovat

Jarda: Re: Re: reakce - 11. 9. 2014 10:24

Milý Bohouši, nic z toho na co si stěžuji jsem si nevymyslel.Asi jsme měli hold smůlu. Co se týče vody v PET lahvích, byl jsem na ostrově ve fabrice, kde se voda vyrábí a to s domorodcem. Jeho Pick Up stojí mezi plotem a pláží každý den. Kopili jsme si ho dva za těch 80EUR a provezl nás po ostrově úplně všude. Včetně té výrobny vody, vedle elekrárna a přístav s tankery s benzínem a naftou hlavně pro elektrárnu. Nechci nikoho odrazovat od dovolené, ale to je moje zkušenost a postřehy. Jarda reagovat

Soňa: Reakce - 27. 11. 2014 14:37

Zdravím, my se vrátili ted v utery. Uzasna dovolena, bungalov paradni, o trezoru jsme uvazovali, ale nakonec jsme to riskli a neztratilo se opravdu nic, neustale se peněženka, fotak apod. povaloval na dostupných mistech. Každý den jsem pokojske nechala nejaky drobak a měli jsme nadherne uklizeno a ustlano. Rucniky ciste každý den. Strevni potize z vody také ne, ale davali jsme si preventivne slivovičku :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sal - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání