Napsat recenzi

Po tomhle bude všude luxusně

Recenze hotelu Amarina Jannah Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2024
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 16 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V Egyptě již po několikáté, ale pokud by tohle byla moje první dovolená zde, tak Afriku už nechci nikdy vidět. Po příjezdové cestě necestě máte pocit, že Vás vezou darovat orgány, na recepci vás nechají vypotit, pokud nezaplatíte 25 eur co nejdéle.Snídaně jako jediné fajn, jen kuchař nestíhal, tak jsme si vejce museli míchat sami. Co se nealka týče, občas přemýšlíte, jestli je to k pití, nebo zrovna čistí trubky. Vše naředěné, káva katastrofa, po jakékoliv volbě vytekla vždy stejně hnusná tekutina. Pokud chcete něco lepšího k pití tak v lobby káva 2 a juice 3 eura. Velmi omezený výběr jídla, které moc nedoplňují. Vše chutná stěně.Grilované maso vždy vysušené a spálené. Co bylo super tak mini koblížky, jen pokud jsme si chtěli přidat tak jich naběračkou kuchař velmi otraveně hodil jen pár na misku s tím že víc nedostaneme. Velmi ponižující. Jídla i saláty se připravují ze zbytků, několikrát byly zeleninové saláty zkvašené a nahnilé. Z ovoce toho asi moc neznají. Hitem jsou zelené nezralé banány, hrušky, co si vylámete zuby a vysušené pomeranče. V koupelně místo do odpadu teče voda přímo na zem, nefunkční lednice a klimatizace pokud funguje, tak máte pocit že vám v pokoji startuje letadlo. Poslední 3 dny už ani nedoplníli pitnou vodu. Snad nejhorší je užitková voda. Nejen že není pitná, což pochopím je to Egypt, tak hrozně smrdí. Někteří kuchaři velmi neochotní, až arogantní, stejně tak jako až na výjimku číšníci v baru.

Nejedná se o nový hotel, pouze za pochodu rekonstruovaný a to jen částečně. Je to podvod a obelhávání klientů.

Já osobně návštěvu ale i přes to všechno zcela jistě doporučuji ,protože pak teprve si uvědomíte jaký luxus a skvělé služby máte kdekoliv jinde. 5* v žádném případě, odpovídá tak 3*

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Průměrné

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Hrozné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Až na výjimky neochotný a arogantní personál

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Nešnorchlujeme, takže pár temp v moři a šup do kačírku.

Okolí hotelu  průměrně (1,5/5)

Cesta nikam

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Dlouho to asi takhle nevydrží

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání